eclipse unable to find an ant file to run

...IDE, compilers, κλπ

Συντονιστής: konnn

eclipse unable to find an ant file to run

Δημοσίευσηαπό ganmich » 16 Μάιος 2010, 23:30

Καλησπέρα!

Εγκατέστησα το eclipse στο ubuntu μου (10.4.) με σκοπό να δημιουργώ java εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να τις τρέξω. Το μήνυμα που μου εμφανίζει είναι: unable to find an ant file to run.

Να σημειώσω ότι από κονσόλα όλα βαίνουν καλώς. Ξέρει κανείς τι πρόβλημα υπάρχει;

Επίσης, ήθελα αν ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό να καταναλώνουν τόσους πόρους τα IDE. Δοκίμασα και το NetBeans και τα αποτελέσματα ήταν τραγικά. Ο υπολογιστής σέρνεται όταν τρέχουν, και ειδικά το NetBeans (αλλά και το eclipse καταναλώνει πολλούς πόρους)

Έχω έναν amd athlon 3000+, 512MB ram
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Kubuntu 12.10 σε AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
Προδιαγραφές ⇛ RAM 1,5 GB │ NVIDIA GeForce FX 5700LE
ganmich
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: eclipse unable to find an ant file to run

Δημοσίευσηαπό lostinmyworld » 17 Μάιος 2010, 23:45

Εμένα που το έβαλα από το Ailurus λειτουργεί μία χαρά. Μπορώ και φτιάχνω project, κλάσεις και τα λοιπά..Κοίτα, το eclipse είναι πολύ καλό πρόγραμμα κατά τη γνώμη μου και σου βγάζει άμεσα τα σφάλματα και γενικά, εύχρηστο και εύκολο στη χρήση. Τώρα, ναι, η αλήθεια είναι ότι "καίει" αρκετούς πόρους στο Ubuntu. Αλλά εμένα που το έχω και στο Windows απλά κρασάρει και κολλάει συνεχώς οπότε μπορώ να πω ότι καλύτερα τρέχει σε Ubuntu (τουλάχιστον αυτό έχω προσέξει), τώρα αν πρέπει να "καίει" τόσους πόρους ένα IDE δεν ξέρω αλήθεια..
http://lostinmyworld222.wordpress.com
http://lostinmyworld.e-science.gr/
Spoiler: show
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃C, Java (όσα μπορείς να μάθεις στη σχολή)┃Αγγλικά: Δεν μου χρειάζονται...
Ubuntu 10.04 σε Acer TravelMate 2492WLMi
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής: Intel Celeron M 420 (1.60 GHz, 533 MHz FSB, 1 MB L2 cache) │
Μνήμη: 512 MB DDR2 │ Κάρτα Γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator 950 │ Κάρτα Ασύρματη │ Κάρτα Ήχου │ Οθόνη & Ανάλυση: 15.4" WXGA wide TFT LCD
lostinmyworld
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Ανάπτυξη Λογισμικού