Διόρθωση του background

...IDE, compilers, κλπ

Συντονιστής: konnn

Διόρθωση του background

Δημοσίευσηαπό linuxs » 03 Ιούλ 2011, 09:38

Καταρχήν δείτε την εικόνα! αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεγαλώσω λίγο την εικόνα για να μην φαίνεται το άσπρο. έχω κάποιες λύσεις και απορίες...

1) Να βάλω το ίδιο χρώμα ως background,
2) Να φτιάξω την δικιά μου εικόνα(διαστάσεις) σε ζωγραφική

Η απορία είναι αν το φτιάξω σωστά στο laptop μου 15.4" πως θα φαίνεται σε 20" οθόνη? Με άλλα λόγια πως μπορώ να είμαι σίγουρος οτι όλοι θα το βλέπουν έτσι? :/

ευχαριστώ...
Αν το πρόβλημά μας επιλυθεί. Επιλέγουμε το θέμα που βοήθησε στην επίλυση και πατάμε το κουμπάκι Εικόνα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃Προγραμματισμός: C┃Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Linux Ubuntu 10.4 LTS
Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium @T4500 2.3GHz│ 512GB VRAM│ 500 HDD│ ATI RADEON HD545v 512 MB │ Screen: 15.6''
Άβαταρ μέλους
linuxs
daemonTUX
daemonTUX

IRC: linuxs
Εκτύπωση

Re: Διόρθωση του background

Δημοσίευσηαπό linuxs » 03 Ιούλ 2011, 11:14

Το webpage μπορείτε να το βρείτε εδω http://www.linux-gt.comlu.com/. Απλά το ανέβασα σε server και θα γίνουν πολές τροποποιήσεις...
Αν το πρόβλημά μας επιλυθεί. Επιλέγουμε το θέμα που βοήθησε στην επίλυση και πατάμε το κουμπάκι Εικόνα.
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο┃Προγραμματισμός: C┃Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Linux Ubuntu 10.4 LTS
Προδιαγραφές ⇛ Intel Pentium @T4500 2.3GHz│ 512GB VRAM│ 500 HDD│ ATI RADEON HD545v 512 MB │ Screen: 15.6''
Άβαταρ μέλους
linuxs
daemonTUX
daemonTUX

IRC: linuxs
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό migf1 » 03 Ιούλ 2011, 11:37

linuxs έγραψε:Καταρχήν δείτε την εικόνα! αυτό που θέλω να κάνω είναι να μεγαλώσω λίγο την εικόνα για να μην φαίνεται το άσπρο. έχω κάποιες λύσεις και απορίες...

1) Να βάλω το ίδιο χρώμα ως background,
2) Να φτιάξω την δικιά μου εικόνα(διαστάσεις) σε ζωγραφική

Η απορία είναι αν το φτιάξω σωστά στο laptop μου 15.4" πως θα φαίνεται σε 20" οθόνη? Με άλλα λόγια πως μπορώ να είμαι σίγουρος οτι όλοι θα το βλέπουν έτσι? :/

ευχαριστώ...

Δεν θα το βλέπουν όλοι το ίδιο. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι η εικόνα που θα φτιάξεις να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο συνεχής όταν επαναλαμβάνεται είτε οριζόντια είτε κάθετα, και να την βάλεις να επαναλαμβάνεται.

Π.χ σε αυτό το site: http://gvrteam.gr/ για το background με το ανθρακόνημα έχω φτιάξει αυτή εδώ την εικόνα και απλά την έχω βάλει να επαναλαμβάνεται και οριζόντια και κάθετα.
Go under the hood with C: Pointers, Strings, Linked Lists
Άβαταρ μέλους
migf1
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό migf1 » 03 Ιούλ 2011, 11:43

Ουπς, μόλις θυμήθηκα πως έχω απαγορεύσει το hotlinking εικόνων από το site της GVRteam :lol:
Αυτή εδώ είναι η εικόνα: Εικόνα
Go under the hood with C: Pointers, Strings, Linked Lists
Άβαταρ μέλους
migf1
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Ανάπτυξη Λογισμικού