Συντονιστής: konnn
θα τρεξει στον υπολογιστη μου ομως?λεει ´(on x86-compatible processors)´konnn έγραψε:Κατεβασέ το http://www.apachefriends.org/en/xampp-linux.html και ακολούθησε τις οδηγιες εγκατάστασης.
έγραψε:$ apt-cache show skype:i386
Package: skype
[...]
Architecture: i386
lepidas έγραψε:καλημερα σε ολους,θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα να τρεχω offline προγραμματα,θελω να φτιαξω μια σελιδα σε drupal και θελω να κανω δοκιμες offline.Διαβασα οτι υπαρχει το XAMPP αλλα δεν το βρισκω στο Ubuntu Software Centre
πως θα τα κανω αυτα?αν μπορειτε να με κατευθεινετεsimosx έγραψε:lepidas έγραψε:καλημερα σε ολους,θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα να τρεχω offline προγραμματα,θελω να φτιαξω μια σελιδα σε drupal και θελω να κανω δοκιμες offline.Διαβασα οτι υπαρχει το XAMPP αλλα δεν το βρισκω στο Ubuntu Software Centre
Το σωστό είναι να χρησιμοποιήσεις τα πακέτα που παρέχει η διανομή Ubuntu.
Συγκεκριμένα, για το λεγόμενο XAMPP αρκεί να εγκαταστήσεις 1. Apache Webserver, 2. MySQL, 3. Python για Apache και αυτό ήταν!
lepidas έγραψε:πως θα τα κανω αυτα?αν μπορειτε να με κατευθεινετεsimosx έγραψε:lepidas έγραψε:καλημερα σε ολους,θα ηθελα να μου πειτε ενα προγραμμα να τρεχω offline προγραμματα,θελω να φτιαξω μια σελιδα σε drupal και θελω να κανω δοκιμες offline.Διαβασα οτι υπαρχει το XAMPP αλλα δεν το βρισκω στο Ubuntu Software Centre
Το σωστό είναι να χρησιμοποιήσεις τα πακέτα που παρέχει η διανομή Ubuntu.
Συγκεκριμένα, για το λεγόμενο XAMPP αρκεί να εγκαταστήσεις 1. Apache Webserver, 2. MySQL, 3. Python για Apache και αυτό ήταν!