Συντονιστής: konnn
linuxman έγραψε:Δεν μπορώ τώρα να το δω έχω κάπως αρκετή δουλειά άλλα θα ρωτήσω .
Γιατί δεν παίρνεις κάτι που είναι ήδη έτοιμο και να το προσαρμόσεις στις ανάγκες του Project σου .
Να πω μαγική λέξη CRM = Customer Relationship Manager λογικά θα πρέπει να σου κάνει .
Υπάρχουν και αρκετά που είναι και στα ελληνικά , εκτός και εάν πρέπει να το γράψεις από το 0 .
Άλλα εδώ είναι σαν να ανακάλυπτες τροχό , δοκίμασε .
Ίσος θα σου κάνει και κάποιο ERP έτοιμο .
aegina22 έγραψε:linuxman έγραψε:Δεν μπορώ τώρα να το δω έχω κάπως αρκετή δουλειά άλλα θα ρωτήσω .
Γιατί δεν παίρνεις κάτι που είναι ήδη έτοιμο και να το προσαρμόσεις στις ανάγκες του Project σου .
Να πω μαγική λέξη CRM = Customer Relationship Manager λογικά θα πρέπει να σου κάνει .
Υπάρχουν και αρκετά που είναι και στα ελληνικά , εκτός και εάν πρέπει να το γράψεις από το 0 .
Άλλα εδώ είναι σαν να ανακάλυπτες τροχό , δοκίμασε .
Ίσος θα σου κάνει και κάποιο ERP έτοιμο .
Thx θα το ψαξω αν και πρεπει να το γραψω απο το 0
linuxman έγραψε:
Οκ , τότε το καλύτερο που θα είναι να δεις το τρόπο να είναι web based interface , δηλαδή να λειτουργεί με browser και όχι να κάνει εγκατάσταση .
Web based εφαρμογές είναι καλύτερες γιατί λειτουργούν ανεξάρτητα τις πλατφόρμας που έχεις .
Θα μεταφερω το θεμα στην ενότητα "Εφαρμογες για αναπτυξη λογισμικου". Επίσης γενικά αν και προσπαθούμε να είμαστε επιεικείς με ερωτήματα που αφορούν ασκήσεις σε σχολές θέλω να προειδοποιήσω ότι σε περίπτωση που ζητείται ή δινεται η ακριβής λύση μιας άσκησης το νημα κλειδώνεται. Μπορουμε να βοηθαμε δίνοντας γενικες συμβουλες περί του τροπου επίλυσης.
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
logari81 έγραψε:Θα μεταφερω το θεμα στην ενότητα "αναπτυξη λογισμικου". Επίσης γενικά αν και προσπαθούμε να είμαστε επιεικείς με ερωτήματα που αφορούν ασκήσεις σε σχολές θέλω να προειδοποιήσω ότι σε περίπτωση που ζητείται ή δινεται η ακριβής λύση μιας άσκησης το νημα κλειδώνεται. Μπορουμε να βοηθαμε δίνοντας γενικες συμβουλες περί του τροπου επίλυσης.
aegina22 έγραψε:Το Project αυτό συνίσταται στην κατασκευή ενός προγράμματος σεναρίου κελύφους