Εφαρμογή για βάση δεδομένων - διαφορική διάγνωση

...office, φωτογραφία, CAD, spss, latex, κλπ

Συντονιστής: adem1

Εφαρμογή για βάση δεδομένων - διαφορική διάγνωση

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 27 Δεκ 2008, 12:50

Χρόνια Πολλά σε όλους,

Ψάχνω να βρώ μια εφαρμογή για να δημιουργήσω κάτι σαν βάση δεδομένων με ασθένεις. Δεν έχω εμπειρια από βάσεις δεδομένων.
Αυτό που θέλω να κάνω είναι να προσθέσω τις ασθένες με όλα τα συμπτώματα κλπ. Όταν θα τις αναζητώ, να βάζω μια παράμετρο (σύμπτωμα) και να αφαιρούνται από την λίστα μερικές. να βάζω ακόμα μια παράμετρο και να ελαχιστοποιήται ακόμα περισσότερο η λίστα (διαφορική διάγνωση).

Φαντάζομαι ότι το πιο απλό είναι ενα CALC. Επίσης μπορει και base. Υπάρχει κάτι άλλο πιο εύκολο (στην αναζήτηση κυρίως); Ή να παλαίψω ιατρικές εφαρμογές (OpenEMR, GnuMED αυτές είναι για να κρατούν δεδομένα ασθενών). Να σας πώ ότι δεν γνωρίζω πως να στήνω sql κλπ που μερικές ιατρικές εφαρμογές απαιτούν. Εκτός αν υπάρχει κανένας αναλυτικός οδηγός να το κάνω.

Ευχαριστώ.
Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

Re: Εφαρμογή για βάση δεδομένων - διαφορική διάγνωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 27 Δεκ 2008, 13:14

Mysql που χρειάζεται αυτό μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το XAMPP και να ξεκινάς όχι όλο άλλα μόνο το mysql με ένα εκκινητή για την mysql , όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι Endoclinic SPMS
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες