ευχατιστω!
Συντονιστής: adem1

bullgr έγραψε:Με το wine μπορείς να εγκαταστήσεις έως το photoshop cs3... Αλλά ενώ λένε ότι λειτουργεί μια χαρά, εγώ δεν έμεινα ευχαριστημένος... Η καλύτερη περίπτωση είναι να έχεις ένα dual core μηχανάκι, να εγκαταστήσεις το virtualbox ή το vmware και να εγκαταστήσεις κανονικά τα xp με τα προγράμματα που θέλεις.
Η ταχύτητα είναι σχεδόν native, σε σημείο που μια φορά ξεχάστηκα ότι δουλεύω σε virtual περιβάλλον...

| Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
| Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |

logari81 έγραψε:εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν ειναι συνειδητή η επιλογή σου να χρησιμοποιήσεις το Photoshop, δηλαξ αν έχεις καποια συγκεκριμένη απάιτηση στην οποία δεν σε καλύπτει το GIMP;

aris306 έγραψε:οχι απλα το gimp μου ειναι τελειως αγνωστο ενω με το photoshop εχω ασχοληθει...

ilpara έγραψε:aris306 έγραψε:οχι απλα το gimp μου ειναι τελειως αγνωστο ενω με το photoshop εχω ασχοληθει...
Μα με αυτό το σκετπικό δεν θα υπήρχε ελεύθερο λογισμικό... το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε να μάθουμε ένα ελεύθερο πρόγραμμα και να το χρησιμοποιούμε έναντι κάποιου ιδιοταγούς/κλειστού! ...δεν λέω σώνει και καλά, αν είσαι επαγγελματίας πράγματι το photoshop ίσως είναι καλύτερη λύση (σπάνια και ειδική περίπτωση διότι συνήθως οι ελεύθερες εφαρμογές υπερτερούν), αλλά μια προσπάθεια να μάθουμε την εφαρμογή την αξίζει

| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες