από align » 28 Ιούλ 2008, 21:31
ανοιγουν καλα τωρα.
παντως τα nvidia-settings υπηρχαν ηδη ,αλλα δεν εμφανιζαν οσες επιλογες εμφανιζουν τωρα που ειναι οκ,αυτο ειναι το περιεργο και τωρα εμφανιζεται στην αρχη της εκκινησης του λειτουργικο το σημα της nvidia.
ενεργοποιησα τους οδηγους απο το system-διαχειριση -οδηγοι υλικου και εκανα τος ρυθμισεις στη επανεκκινηση ,αλλα δεν ειχε γινει τιποτα.
θυμηθηκα κατι για sudo dpk-reconfigure xserver-xorg και ειπα να το δοκιμασω και αυτο,αλλα μαλλον χαλασα τα ελληνικα αντι να γινει δουλεια και δεν εχω ctrl-alt για αλλαγη ,θα το ψαξω να δω πως φτιαχνει.
περασα το ENVY που ειχα ηδη εγκατεστημενο και καλα θυμαμαι ,ετσι τους ειχα περασει και ετσι εφτιαξε τελικα.
κατι δε μου καθεται καλα,υπαρχουν και κατι αλλα κολπακια που μου κανει το συστημα,ισως να σχετιζονται ,αυτη ειναι η εντυπωση μου ομως ,θα το ψαξω και αν δε βρω λυση θα σας ρωτησω.
κατι αλλο που βλεπω ειναι οτι τωρα με:
1280χ1024 εχω 75h στο nvidia x server -settings
και στην αναλυση οθονης εχω
1280χ1024 με 51h
αν αλλαξω τις ρυθμισεις στο nvidia x server -settings σε 60 Η τοτε στην αναλυση οθονης εχω 91Η.
τελικα ποσα Η εχω?και πως να το αφησω?για 3d νομιζω θελει αρκετα ,ποιο απο τα δυο ισχυει,μη γινει καμμια ζημια κιολας.
αρχαριος στο linux