simosx έγραψε:Μπορείς να δώσεις κάποια απλά δοκιμαστικά αρχεία ή κάτι παρόμοιο που θα επιτρέψει να διαπιστώσουμε και εμείς το πρόβλημα;
Πώς μπορώ να σου ανεβάσω κάποια δείγματα;
Συντονιστής: adem1
simosx έγραψε:Μπορείς να δώσεις κάποια απλά δοκιμαστικά αρχεία ή κάτι παρόμοιο που θα επιτρέψει να διαπιστώσουμε και εμείς το πρόβλημα;

karatzes έγραψε:
Πώς μπορώ να σου ανεβάσω κάποια δείγματα;

simosx έγραψε:Στο Ubuntu One (ενσωματωμένη υπηρεσία στο Ubuntu), στο Dropbox, ή και στο Google Drive (αν έχεις gmail).

karatzes έγραψε:simosx έγραψε:Στο Ubuntu One (ενσωματωμένη υπηρεσία στο Ubuntu), στο Dropbox, ή και στο Google Drive (αν έχεις gmail).
Σου έστειλα PM.
! |
Χαίρετε! karatzes Η υπηρεσία αποστολής ενός προσωπικού μηνύματος (pm) σε ομάδες μελών του φόρουμ, δεν αφορά απορίες ή θέματα σχετικά με το Ubuntu, είναι μόνο για διαδικαστικά/λειτουργικά θέματα του φόρουμ. Για απορίες ή θέματα για το Ubuntu, υπάρχει το φόρουμ για να κάνουμε δημόσια τέτοιου είδους συζητήσεις. Το μέλος που έχει απορία θα ανοίξει ένα νέο θέμα (αφού ρίξει μια ματιά στη σωστή κατηγορία μήπως αυτό που ρωτάει έχει ήδη απαντηθεί), θα κάνει το ερώτημα, θα λάβει κάποιες απαντήσεις, θα ξαναρωτήσει, θα γίνει συζήτηση. Έτσι, ο επόμενος που θα έχει το ίδιο ή ανάλογο πρόβλημα θα βρει την απάντηση. |

karatzes έγραψε:Από την άλλη, όσοι περισσότεροι έχουν πρόσβαση σε αυτά τόσο πιο πιθανό να βρεθεί κάποια λύση στο πρόβλημα.
karatzes έγραψε:Δεν έχω τη γνώση να χρησιμοποιήσω τις υπηρεσίες που προτείνει ο simosx

karatzes έγραψε:
1. Ανοίγοντας ένα έγγραφο κειμένου .odt (που είχα δημιουργήσει με την 3.6.5) αλλοιώθηκαν κάποια από τα στυλ παραγράφων (τα αναφέρει ως τεχνοτροπίες παραγράφων) και συγκεκριμένα οι Κεφαλίδες, που αντικαταστάθηκαν από την Προεπιλεγμένη τεχνοτροπία.

karatzes έγραψε:
Τα στυλ με τα παράξενα ονόματα (???????????, WW-???????????1111) τα πρόσεξα και εγώ και είμαι σίγουρος ότι δεν είχαν παλαιότερα κάποια ελληνική ονομασία. Εμφανίζονται σε όλα τα "προβληματικά" αρχεία και μόνο σε αυτά. Τα συγκεκριμένα αρχεία είναι από τα πρώτα που είχα δημιουργήσει, την περίοδο που μάθαινα το LibreOffice και πειραματιζόμουν με τα στυλ. Άρα παίζει να έχω κάνει εγώ κάτι που προκάλεσε το πρόβλημα (πχ προσπάθεια εισαγωγής στυλ από κάποιο άλλο αρχείο κλπ). Αυτό ίσως εξηγεί γιατί στα νεώτερα έγγραφα, που χρησιμοποιώ μόνο συγκεκριμένα στυλ, δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα.
έγραψε:
I attach an .odt file that has styles (paragraph styles, etc).
In LibreOffice 3.6, those styles are rendered correctly (note the Heading being bold in the Writer 3.6 PDF).
In LibreOffice 4.0 they are not rendered (note the Heading being bold in the Writer 3.6 PDF).
Something significant in this .odt document is that in LibreOffice Writer 4.0, there are several paragraph styles with names such as ???????? and WS-?????????.
It might be an encoding issue with Greek (not correctly saved in UTF-8?).
I am recording the information here in an attempt to add more information & identify the source of the bug.
Thanks for LibreOffice!

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες