Εγκατάσταση MS Office  Το θέμα επιλύθηκε

...office, φωτογραφία, CAD, spss, latex, κλπ

Συντονιστής: adem1

Re: Εγκατάσταση MS Office

Δημοσίευσηαπό ark@s » 24 Ιούλ 2009, 11:21

silvestros έγραψε:Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια.
Ας απαντησω στον καθενα ξεχωριστα:

@TuxInSamos: τι εννοεις ποιο virtual machine; αν εννοεις ποιο προγραμμα, εχω το VirtualBox 2.1.4 OSE

Ναι, αυτό εννοούσα... Και σε αυτή την περίπτωση η διαδικασία είναι παρόμοια. Αν κάνεις ένα search στο forum για shared folder θα σου βγάλει αρκετά σχετικά θέματα.
Πιστευω εχεις μαζέψει αρκετές απόψεις για το θέμα σου, οπότε μπορείς να διαλέξεις... ;)
Άβαταρ μέλους
ark@s
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό silvestros » 24 Ιούλ 2009, 13:33

Φιλε TuxInSamοs εκανα τα βηματα που ειχες γραψει και ολα ειναι κανονικα. Μονο στο τελευταιο βημα, στα Network Places δεν μου δειχνει τιποτα. :( :(
Να'στε καλα παιδια :!: :!:
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 10.10 σε Lenovo G550
Προδιαγραφές ⇛ Pentium Dual-Core T4300 2.10GHz │ 2 Gb RAM │ Intel GMA X4500M │ Broadcom BCM4312 802.11b/g │ 15.6" 1366x768
Άβαταρ μέλους
silvestros
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ark@s » 25 Ιούλ 2009, 12:21

Δες στο link που παραθέτω. Είναι ένας οδηγός που έγινε χθες. Θα σε βοηθήσει περισσότερο από αυτά που σου είπα... :D
http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=9&t=6212
Άβαταρ μέλους
ark@s
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό diamond_gr » 25 Ιούλ 2009, 12:45

silvestros έγραψε:δεν μπορω να το δωσω ως pdf διοτι ειναι πτυχιακη εργασια και την θελουν σε doc. Αυτη την στιγμη εχω μονο Ubuntu. Η σουϊτα της google εχει καλη συμβατοτητα με doc format;

Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι πρέπει να το δώσεις σε doc format; Ξέρουμε ότι το κράτος πλήρωσε την MS αλλά παίξτο λίγο χαζός στον καθηγητή σου. Πες του ότι δεν χρησιμοποιείς MS Office γιατί δεν έχεις χρήματα να το αγοράσεις. Αν σου το δώσει σε DOC ζήτα να σου δώσει και ένα ΝΟΜΙΜΟ αντίγραφο Windows και Office. Εμένα καθηγητής μου αγόρασε MAC και το Office για να γράφει τις σημειώσεις του (OMG!!!). Και να τις γράφει ΝΟΜΙΜΑ σε office-DOC, οι φοιτητές θα το έχουν ΝΟΜΙΜΑ? Καλά λέει ο medigeek να το δώσεις σε pdf ή google docs.

Εμένα πάντως συμφοιτητές μου είχαν έγγραφο σε DOCX και δεν μπορούσε να το διαβάσει ο καθηγητής. Τους είπε να το σώσουν σε 2003. Εγώ το έκανα μετατροπή με το Open Office και τους το έδωσα.

Μπορεί να μην έχουμε κάποιες δυνατότητες που έχουμε συνιθίσει από το MS Office αλλά εκείνο το πληρώνεις...
Επισκεφθείτε το Blog μου.

Υποστηρίξτε το GNOME
Άβαταρ μέλους
diamond_gr
seniorTUX
seniorTUX

Launchpad: diamond_gr
IRC: diamond_gr
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό silvestros » 25 Ιούλ 2009, 20:22

diamond_gr έγραψε:
Υπάρχει κάποιος νόμος που να λέει ότι πρέπει να το δώσεις σε doc format; Ξέρουμε ότι το κράτος πλήρωσε την MS αλλά παίξτο λίγο χαζός στον καθηγητή σου. Πες του ότι δεν χρησιμοποιείς MS Office γιατί δεν έχεις χρήματα να το αγοράσεις. Αν σου το δώσει σε DOC ζήτα να σου δώσει και ένα ΝΟΜΙΜΟ αντίγραφο Windows και Office. Εμένα καθηγητής μου αγόρασε MAC και το Office για να γράφει τις σημειώσεις του (OMG!!!). Και να τις γράφει ΝΟΜΙΜΑ σε office-DOC, οι φοιτητές θα το έχουν ΝΟΜΙΜΑ? Καλά λέει ο medigeek να το δώσεις σε pdf ή google docs.

Εμένα πάντως συμφοιτητές μου είχαν έγγραφο σε DOCX και δεν μπορούσε να το διαβάσει ο καθηγητής. Τους είπε να το σώσουν σε 2003. Εγώ το έκανα μετατροπή με το Open Office και τους το έδωσα.

Μπορεί να μην έχουμε κάποιες δυνατότητες που έχουμε συνιθίσει από το MS Office αλλά εκείνο το πληρώνεις...

Τωρα ειναι πλεον αργα να το πω αυτο. Διοτι την εργασια την ειχα ξεκινησει σε windows. Τωρα ομως τα εσβησα και αφησα μονο το Ubuntu :D :D
Προδιαγραφές ⇛ Pentium Dual-Core T4300 2.10GHz │ 2 Gb RAM │ Intel GMA X4500M │ Broadcom BCM4312 802.11b/g │ 15.6" 1366x768
Άβαταρ μέλους
silvestros
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Re: Εγκατάσταση MS Office  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό silvestros » 30 Ιούλ 2009, 00:14

OK guys! Ελυθη το προβλημα. Δεν ειχα καταλαβει οτι επρεπε να κανω mount το VBoxGuestAdditions στα ΧΡ και να το εγκαταστησω εκει.
ΟΚ. Η κοινωτητα για αλλη μια φορα ROCKS! Thanks παιδια :!:
Βαζω το πρασινο τικ :thumbup:
Άβαταρ μέλους
silvestros
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Γραφείο / Γραφιστική / Επιστήμες