vlc χωρίς υπότιτλους σε 10.04  Το θέμα επιλύθηκε

...βίντεο, ήχος, players, codecs, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστές: adem1, konnn

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για εγκατάσταση codec, java, flash και εφαρμογών πολυμέσων τρέξτε στο τερματικό
Για ubuntu
sudo apt-get -y install ubuntu-restricted-extras
Για kubuntu
sudo apt-get -y install kubuntu-restricted-extras

vlc χωρίς υπότιτλους σε 10.04  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό sotos21 » 10 Ιούλ 2012, 10:33

Σε uduntu 10.04 δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τους υπότιτλους σε vlc(όχι την κωδικοποίηση,δεν έχω καθόλου υπότιτλους)(σε totem είναι μια χαρά)
Μέχρι τώρα οι ενέργειες που έχω κάνει (εννοείται ότι βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με την ταινία και έχουν το ίδιο όνομα αλλάζοντας μόνο η κατάληξη) Από τα εργαλεία-προτιμήσεις-subtitles, έχω δοκιμάσει με διάφορες γραμματοσειρές (η κωδικοποίηση είναι windows-1253,δοκίμασα και άλλες βέβαια).
Αφού δεν τους επιλέγει αυτόματα, δοκίμασα να τους ορίσω χειροκίνητα, κάθε ταινία ξεχωριστά, αλλά πάλι τίποτα.
Η έκδοση στα αποθετήρια είναι η 1.06(αυτήν έχω).
Πρόσθεσα το αποθετήριο ppa:n-muench/vlc2 που είναι για την 10.04 μήπως και πάρω την καινούργια έκδοση αλλά τίποτα, δεν αναβαθμίζει.
Έχω κοινό home με 12.04, εκεί παίζουν μια χαρά οι ταινίες και επειδή χρειάστηκε για άλλη εφαρμογή(screenlets) να αντιγράψω τις ρυθμίσεις από το .config στο /home/username για να λειτουργήσουν, έκανα και εδώ το ίδιο αλλά τίποτα.
Αν ξέρει κανείς κάτι ας βοηθήσει.

Edit: Έβαλα αυτό το αποθετήριο ppa:lucid-bleed/ppa και λύθηκε το πρόβλημα(έκδοση 1.1.13).
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur 6.3.0-7-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity:Unity7:ubuntu unity)
3 AMD Ryzen 7 7730U with Radeon Graphics ‖ RAM 15368 MiB ‖ASUS TN3604YA - ASUS Vivobook_S_Flip TN3604YA_TN3604YA
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Barcelo [1002:15e7] {amdgpu}
5 wlp1s0: MEDIATEK Corp. Device [14c3:7922]
Άβαταρ μέλους
sotos21
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Πολυμέσα