Youtube Channel  Το θέμα επιλύθηκε

...βίντεο, ήχος, players, codecs, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστές: adem1, konnn

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για εγκατάσταση codec, java, flash και εφαρμογών πολυμέσων τρέξτε στο τερματικό
Για ubuntu
sudo apt-get -y install ubuntu-restricted-extras
Για kubuntu
sudo apt-get -y install kubuntu-restricted-extras

Re: Youtube Channel

Δημοσίευσηαπό kilon » 18 Νοέμ 2014, 16:44

ΓιάννηςΤ έγραψε:
Logan έγραψε:
ΓιάννηςΤ έγραψε:Γεια σας

Ένας γνωστός μου αναρωτιέται πώς να δημιουργήσει ένα ίντρο για το κανάλι του στο Youtube. Χρησιμοποιεί Linux. Τι προγράμματα να κατεβάσει;

kdenlive, inkscape, gimp, blender (προαιρετικά)

Μπορείς να μου πεις και τι κάνει το καθένα; Εκτός από το gimp :)

kdenline ειναι video editor όπως το openshot

inkscape είναι ανάλογο του Illustrator όπως το gimp είναι ανάλογο του photoshop, δηλαδή κάνει vector graphics

το blender κανει πολλά και διάφορα, 3d graphics, 2d graphics, animation, physic simulations, video and image composition , κτλ .
Γνώσεις ⇛ Linux: Λίγα πράγματα┃ Προγραμματισμός: Pharo, Python, C++ , Delphi ┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Ubuntu 14.04 64 bit
16 GB Ram
NVIDIA GTX 650 1 GB
Άβαταρ μέλους
kilon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ΓιάννηςΤ » 09 Δεκ 2014, 16:44

Ευχαριστώ για το Blender ασχολήθηκα αρκετά και έκανα αρκετά καλές δουλειές. Εγώ συγκεκριμένα για τους δικούς μου σκοπούς αλλά πολύ καλό πρόγραμμα!
“I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.”

Άβαταρ μέλους
ΓιάννηςΤ
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kilon » 09 Δεκ 2014, 17:20

ΓιάννηςΤ έγραψε:Ευχαριστώ για το Blender ασχολήθηκα αρκετά και έκανα αρκετά καλές δουλειές. Εγώ συγκεκριμένα για τους δικούς μου σκοπούς αλλά πολύ καλό πρόγραμμα!

έχεις λίνκ με την δουλεία σου ? πάντα με ενδιαφέρει να μαθαίνω τι φτίαχνει κάποιος με το blender
Γνώσεις ⇛ Linux: Λίγα πράγματα┃ Προγραμματισμός: Pharo, Python, C++ , Delphi ┃ Αγγλικά: Πολύ Καλά
Ubuntu 14.04 64 bit
16 GB Ram
NVIDIA GTX 650 1 GB
Άβαταρ μέλους
kilon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ΓιάννηςΤ » 09 Δεκ 2014, 17:23

kilon έγραψε:
ΓιάννηςΤ έγραψε:Ευχαριστώ για το Blender ασχολήθηκα αρκετά και έκανα αρκετά καλές δουλειές. Εγώ συγκεκριμένα για τους δικούς μου σκοπούς αλλά πολύ καλό πρόγραμμα!

έχεις λίνκ με την δουλεία σου ? πάντα με ενδιαφέρει να μαθαίνω τι φτίαχνει κάποιος με το blender

Απλά έγραψα το όνομα της κοπέλας μου σε 3D κείμενο με μια "επιβάθυνση". Να το στείλω;
“I don't care if you're black, white, straight, bisexual, gay, lesbian, short, tall, fat, skinny, rich or poor. If you're nice to me, I'll be nice to you. Simple as that.”

Άβαταρ μέλους
ΓιάννηςΤ
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kilon » 09 Δεκ 2014, 17:34

ΓιάννηςΤ έγραψε:
kilon έγραψε:

Απλά έγραψα το όνομα της κοπέλας μου σε 3D κείμενο με μια "επιβάθυνση". Να το στείλω;

Βεβαίως :)
Ubuntu 14.04 64 bit
16 GB Ram
NVIDIA GTX 650 1 GB
Άβαταρ μέλους
kilon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ΓιάννηςΤ » 09 Δεκ 2014, 17:41

Εικόνα
Να το
Ίσως να χρειαστεί να κάνετε δεξί κλικ και view image

Άβαταρ μέλους
ΓιάννηςΤ
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kilon » 09 Δεκ 2014, 19:00

α εσύ έκανες καλή δουλίτσα. Το έχεις κάνεις και ανάγλυφο , πολύ ωραίο, μπράβο.
Ubuntu 14.04 64 bit
16 GB Ram
NVIDIA GTX 650 1 GB
Άβαταρ μέλους
kilon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ΓιάννηςΤ » 09 Δεκ 2014, 22:00

kilon έγραψε:α εσύ έκανες καλή δουλίτσα. Το έχεις κάνεις και ανάγλυφο , πολύ ωραίο, μπράβο.

Ευχαριστώ! :)
Ναι το δύσκολο είναι να το μάθεις όχι να το κάνεις!.. Στο συγκεκριμένο!

Άβαταρ μέλους
ΓιάννηςΤ
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kilon » 09 Δεκ 2014, 22:27

ΓιάννηςΤ έγραψε:
kilon έγραψε:α εσύ έκανες καλή δουλίτσα. Το έχεις κάνεις και ανάγλυφο , πολύ ωραίο, μπράβο.

Ευχαριστώ! :)
Ναι το δύσκολο είναι να το μάθεις όχι να το κάνεις!.. Στο συγκεκριμένο!

Έτσι είναι με όλα , έτσι και τα μάθεις μετά σου φαίνονται παιχνιδάκι αλλά μέχρι να τα μάθεις μερικές φορές σου βγάζουν την ψυχή :D
Ubuntu 14.04 64 bit
16 GB Ram
NVIDIA GTX 650 1 GB
Άβαταρ μέλους
kilon
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Πολυμέσα