Ως τώρα στην ταχύτητα είχα την επιλογή αυτόματο. Το έβαλα 4χ και από τότε δεν μου ξαναέκαψε dvd. Για να πω όμως και την αλήθεια αλλά και του στραβού το δίκιο θα ήθελα να τα γράφω με μεγαλύτερη ταχύτητα γιατί είπαμε: 130 dvd πρέπει να γράψω. Δεν είναι λίγα. Αν τα γράφω όλα σε 4χ καταστράφικα. Θα μου πάρει μια εβδομάδα και αν...... Αλλά με δεδομένο ότι δεν φταίνε τα dvd (αν έφταιγαν λογικά θα μου έκαιγε και τώρα) αλλά και ότι τώρα δεν τα γράφω σε ότι ταχύτητα θέλω, δεν πατάω επίλυση στο πρόβλημα μου.... γιατί πολύ απλά δεν λύθηκε... Ευχαριστώ για την βοήθεια σας πάντως. Τουλάχιστον τωρα δεν καίω dvd.
Επελεξε στο επομενο που θα γραψεις, την μεγιστη ταχυτητα που λεει πανω το dvd π.χ. 8Χ ή 12Χ ή 16Χ , δοκιμασε μετα και σε οποια ταχυτητα δεν θα σου τα καιει,να επιλεγεις αυτη!
Καποιο προβλημα ή με το drive ή με τα dvd θα υπαρχει!
mangelasakis έγραψε:Παιδια έχω και μια άλλη απορία: Το k3b δεν αναγνωρίζει .mp3 μορφή audio files. Πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;
Έχεις εγκαταστήσει το libk3b6-extracodecs ?
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both." Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/ Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4