Αλλα burning programs

...βίντεο, ήχος, players, codecs, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστές: adem1, konnn

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για εγκατάσταση codec, java, flash και εφαρμογών πολυμέσων τρέξτε στο τερματικό
Για ubuntu
sudo apt-get -y install ubuntu-restricted-extras
Για kubuntu
sudo apt-get -y install kubuntu-restricted-extras

Re: Αλλα burning programs

Δημοσίευσηαπό linuxman » 21 Νοέμ 2008, 13:22

Alexandros έγραψε:Προφανώς και θεωρώ ότι το να γίνει ο Navigator open source ήταν μια πολύ καλή κίνηση αν και πριν εγώ που τον χρησιμοποιούσα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

Το ότι δεν ξέρω/ήξερα κάποιες τέτοιες εφαρμογές δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Τώρα ξέρω! :D

Και δεν μου λέει τίποτε το γεγονός ότι υπάρχουν 2 χρήστες Opera για κάθε 100 χρήστες FF. Με αυτήν τη λογική θα πρέπει να βγάλω και τα παραθύρια καλύτερα από το Linux. Όποιος έχει δουλέψει με την Opera και έχει εξοικιωθεί μαζί της γνωρίζει ότι υπερέχει μακράν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι υπάρχουν κάμποσα addons στον FF ακριβώς για να του δώσουν λειτουργίες που έχει η Opera από μόνη της.

Δεν λέω ότι σε όλα είναι καλύτερη η Opera. Εγώ χρησιμοποιώ εξίσου και τα δύο προγράμματα ακριβώς επειδή με τα addon του FF μπορώ να κάνω δουλειές που δεν γίνονται με κανέναν άλλο browser. Και επειδή αφιερώνω τον ίδιο χρόνο και στα δύο θεωρώ ότι μπορώ να έχω άποψη.

Περιμένετε να γίνει os και η Opera και θα δείτε πόσο πίσω θα τον αφήσει τον FF ;)

Δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει , ειδάλλως και άδεια χρήσης του Opera , είναι πολύ πιο κλειστή από το Firefox και αυτό έχει μεγάλη σημασία , εάν Opera θα ανοίξει το κώδικα τις και θα το κάνει Open Source και να το κάνει και με πολλές γλώσσες όπως Firefox τότε έχει ελπίδες για να είναι στο ίδιο σκαλοπάτι με το Firefox η να το περάσει , άλλα δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 21 Νοέμ 2008, 14:19

linuxman έγραψε:
kzlazy έγραψε:Δυστυχώς δεν έλυσα το πρόβλημα. Πριν αρχίσει το κάψιμο παίρνω το εξής μήνυμα:

Some filenames need to be shortened due to the 103 char restriction of the Joliet extensions. If the Joliet extensions are disabled filenames do not have to be shortened but long filenames will not be available on Windows systems.

Και ναι εάν είναι μεγαλύτερα από 103 τότε έτσι είναι , τι αρχεία είναι πάνω από το 103 τίτλο ?
Μία φορά θα το κάνεις και δεν θα έχεις μετά πρόβλημα αυτό .
Δοκίμασε αυτό εδώ το πρόγραμμα PrefixSuffix
Εικόνα

Συγγνώμα αν γίνομαι κουραστικός αλλά... δεν σε κατάλαβα. Τι να κάνω για να μην έχω το πρόβλημα; Με βοηθάς να καταλάβω πως θα λειτουργήσει το πρόγραμμα;

Παρεμπιπτόντως τα αρχεία με τα προβληματικά ονόματα είναι από άλλους χρήστες που έβαζαν την ιστορία της ζωής τους στο filename σαν περίληψη, αλλά έχω την αίσθηση -ίσως κάνω και λάθος- ότι στους 103 χαρακτήρες "παίζει" όλο το path.

Ευχαριστώ
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 21 Νοέμ 2008, 14:40

Όχι το path δεν πρέπει να είναι το πρόβλημα .
δώσε μου την διαδρομή είτε σε τερματικό είτε σε εικόνα .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kzlazy » 21 Νοέμ 2008, 15:58

Η αλήθεια ειναι ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό για το συγκεκριμένο φάκελο, για διάφορους επαγγελματικούς δεσμευτικούς λόγους κι ας μην έχει σημασία το περιεχόμενο για αυτό το νήμα.

Θα προσπαθήσω απλά να μανουβράρω τα επίπεδα υποφακέλων για να ξεπεραστεί το ένα θέμα. Διάβασα ότι το είναι στάνταρ που ανάγεται στο iso-9660 οπότε πρέπει κανείς να ζήσει μ'αυτό. Από την άλλη φαίνεται λίγο περίεργος ο περιορισμός, όσο και αυτός των 103 χαρακτήρων. Φαντάζομαι ότι ακόμα και ένα αρχείο μουσικής, αν περιέχει το όνομα του γκρουπ και του δίσκου φτάνει άνετα αυτό το νούμερο, σκέψου πχ το γκρουπ creedence clearwater revival, ή κάποια τραγούδια των pearl jam (elderly woman behind the counter in a small town=49 χαρακτήρες μόνο ο τίτλος).

Ευτυχώς από τα μηνύματα σου (=linuxman) είδα το prefix... που θα βοηθήσει για το αρχείο με τις φωτογραφίες και άλλα.
Now there sits a man with an open mind. You can feel the draft from here...
Groucho (τι θα πει ποιός Groucho) ?

Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι / Αγγλικά: Καλά
Arch 64b με KDE
Acer Aspire 5680 laptop / Intel core 2 duo / 2 x 2048 Mb / nVidia GeForce Go 7600 / 1280x800
Άβαταρ μέλους
kzlazy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Πολυμέσα