Alexandros έγραψε:Προφανώς και θεωρώ ότι το να γίνει ο Navigator open source ήταν μια πολύ καλή κίνηση αν και πριν εγώ που τον χρησιμοποιούσα ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Το ότι δεν ξέρω/ήξερα κάποιες τέτοιες εφαρμογές δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Τώρα ξέρω!![]()
Και δεν μου λέει τίποτε το γεγονός ότι υπάρχουν 2 χρήστες Opera για κάθε 100 χρήστες FF. Με αυτήν τη λογική θα πρέπει να βγάλω και τα παραθύρια καλύτερα από το Linux. Όποιος έχει δουλέψει με την Opera και έχει εξοικιωθεί μαζί της γνωρίζει ότι υπερέχει μακράν. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι υπάρχουν κάμποσα addons στον FF ακριβώς για να του δώσουν λειτουργίες που έχει η Opera από μόνη της.
Δεν λέω ότι σε όλα είναι καλύτερη η Opera. Εγώ χρησιμοποιώ εξίσου και τα δύο προγράμματα ακριβώς επειδή με τα addon του FF μπορώ να κάνω δουλειές που δεν γίνονται με κανέναν άλλο browser. Και επειδή αφιερώνω τον ίδιο χρόνο και στα δύο θεωρώ ότι μπορώ να έχω άποψη.
Περιμένετε να γίνει os και η Opera και θα δείτε πόσο πίσω θα τον αφήσει τον FF
Δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει , ειδάλλως και άδεια χρήσης του Opera , είναι πολύ πιο κλειστή από το Firefox και αυτό έχει μεγάλη σημασία , εάν Opera θα ανοίξει το κώδικα τις και θα το κάνει Open Source και να το κάνει και με πολλές γλώσσες όπως Firefox τότε έχει ελπίδες για να είναι στο ίδιο σκαλοπάτι με το Firefox η να το περάσει , άλλα δεν νομίζω ότι αυτό θα γίνει .