Ευχαριστω για τις απαντησεις σας καταρχην!
dimisKJ έγραψε:Νομιζω οτι η πιο λογικη (και πολυ πιο φτηνη) λυση ειναι το dual-boot... Αυτο εχω και ολα ειναι αψογα. Απο τη μια εχω το Ubuntu και οταν χρειαζεμαι κατι για ipod ή iphone κανω μια γρηγορη επισκεψη στα Windows... Μ'ενα σμπαρο, δυο τριγωνια

Αυτο που λες γινεται,αλλα δεν συμφερει καθολου στην περιπτωση μου!
Το iTunes το εχω και για μουσικη/βιντεο/Podcasts και ΔΕΝ θελω να το αλλαξω!Δεν το θελω μονο για να κανω Sync στο ipod,εαν ηταν ετσι οντως θα εκανα αυτο που λες!Αρα αρκετα καλη η προταση σου,αλλα δυστυχως δεν μου κανει!Ευχαριστω για τον χρονο σου και παλι!
simosx έγραψε:Άλλη επιλογή είναι η χρήση VirtualBox (κάνε αναζήτηση στο φόρουμ για αυτό), που επιτρέπει να εκτελείς εφαρμογές Windows μέσα σε Linux.
Με το Seamless mode, μπορείς να κάνεις συγκεκριμένες εφαρμογές όπως εκείνη που θέλεις ώστε να φαίνεται ως άλλο ένα παράθυρο του Ubuntu.
Μιας και σε ενδιαφέρουν τέτοιες εφαρμογές, είναι καλό για εμπειρία να δεις και το Banshee. Το δοκιμάζεις εύκολα από την Προσθαφαίρεση.
To VirtualBox δεν το εχω δοκιμασει ειναι η αληθεια,απο οτι καταλαβαινω απο το ονομα του,μαλον βαζει ολοκληρο λειτουργικο(Χp στην συγκεκριμενη περιπτωση),δεν ξερω κατα ποσο βολευει αυτο το πραγμα στην περιπτωση μου,καθως το iTunes δεν ειναι ενα προγραμμα που χρησιμοποιεις 1-2 φορες,εκει θα εχω και θα ακουω μουσικη ολη μερα!Στα windows το εχω ανοιχτο 24/7!Θα το δοκιμαζα παντως αλλα δυστυχως αυτην την στιγμη δεν εχω ubuntu ωστε να δοκιμασω ο ιδιος!Παρολο που οπως ειπα και πιο πανω,μαλον δεν βολευει.Δεν γινεται να εχω ενα Virtual λειτουργικο ενεργο ολη μερα και συνχρονος να κανω και οτι αλλες εργασιες θελω να κανω!
Το banshee το εχω δει,ηταν οντος αρκετα καλο.Το προβλημα ειναι πως θελω πρωτα να εξαντλησω καθε δυνατη περιπτωση να εχω το iTunes οπως ακριβως ειναι σε windows/Os x.Εαν δω πως δεν γινεται με τιποτα,τοτε θα κοιταξω τα αλλα προγραμματα ή θα μεινω στα Windows μεχρι να παρω το Mac που σκοπευω,οταν το παρω τοτε δεν θα με ενδιαφερει τοσο πολυ το iTunes και θα μπω κατευθειαν σε linux!
Ευχαριστω για την απαντηση σου,θα προσπαθησω να το δοκιμασω και να διαβασω περισσοτερα ωστε να δω εαν ειναι αυτη τελικα η λυση!
Οπως λεω και πιο πανω,δεν ψαχνω(μεχρι στιγμης τουλαχιστον)κατι αντιστοιχο του iTunes!Ψαχνω τον τροπο να βαλω το ιδιο iTunes στo ubuntu,οπως γινεται με τοσες αλλες windows εφαρμογες(μεσω
wine κτλπα)!Εφοσον βεβεωθω πως αυτο ΔΕΝ γινεται με τιποτα η γινετε και ΔΕΝ ειναι ικανοποιητικο,τοτε βλεπουμε και τις αλλες εφαρμογες οπως αυτη που ειπες.