trellos έγραψε:εχω προβλημα δεν μπορω να τρεξω ενα dvd που εκανα αντιγραφη στον υπολογιστη γιατι ειναι αρχειο exe το χρειαζομαι επειγοντως να το δω εχει ενα προγραμματακι μεσα που πρεπει να το χρησιμοποιησω μου βγαζει αυτο το μηνυμα The file '/media/100409_1146/autorun.inf' is not marked as executable. If this was downloaded or copied form an untrusted source, it may be dangerous to run. For more details, read about the executable bit.κ δεν ανοιγει ουτε με το wine

! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την trellos Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |

trellos έγραψε:δεν ειναι κατι που βρισκεται ειναι ενα προγραμμα με φασεις απο ποδοσφαιρο επειδη ειμαι διαιτητης κ σου βγαζει να απαντας αν ειναι φαουλ καρτα κλπ κ επειση σε λιγες μερες ειναι οι εξετασεις θελω να εξασκηθω . πως να το τρεξω εχω το wine αλλα δεν ξερω μηπως κανω καποιο λαθος