Ειμαι σχετικα καινουργιος στο Linux, και παρακαλω συγχωρηστε μου αν αυτο που ρωτω αξιζει.
Εχω Ubuntu 8.04 LTS με Gnome. και χρησιμοποιω για αντιγραφικο CD/DVD το Brasero, το οποιο εχω εγκαταστησει μεσω της επιλογης ΠΡΟΣΘΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, λογω του οτι ειναι για περιβαλλον Gnome. Μου ειπε καποιος φιλος οτι μπορω να εγκαταστησω και το K3b, απλα δινοντας στον synaptic manager, την αντιστοιχη λεξη. Το εκανα, ( δεν θυμαμαι αν ξαναπερασα απο την προσθαθαιρεση προγραμματων), και τελειως αυτοματα εγκατασταθηκε και με το εικονιδιο του το K3b, και ολα ειναι Ο.Κ. Την ιδια διαδικασια εκανα και για το Amarok, και τωρα ολα δουλευουν τελεια. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, δεν σκεφτομουν καν, πως υπαρχει η δυνατοτητα να τα εχω στο desktop μου, εφοσον ηταν προετοιμασμενα για περιβαλλον KDE (αυτο το μηνυμα υπαρχει για αυτα στην προσθαφαιρεση προγραμματων). Μηπως μπορει καποιος να μου εξηγησει πως συμβαινει αυτο, και τι τελικα εννοει ο ποιητης οταν σημειωνει οτι το ταδε προγραμμα ειναι για Gnome, η το ταδε ειναι για KDE, εφοσον εγω τοσο απλα τα εγκατεστησα?