Γεια σας παιδια,θα ηθελα να μου πειτε εαν θυμαται καποιος πως κατεβαζουμε υποτιτλους κανωντας δεξι κλικ πανω στο αρχειο avi και να το παρουσιαζει σαν επιλογη. Εχω φαει τον κοσμο και δεν μπορω να βρω που εχει γραφτει.
Ευχαριστω

<christos@christos-Inspiron-3521:~$ killall nautilus && nautilus
Initializing nautilus-gdu extension
Nautilus-Share-Message: Called "net usershare info" but it failed: Το 'net usershare' επέστρεψε σφάλμα 255: net usershare: cannot open usershare directory /var/lib/samba/usershares. Error Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος
Please ask your system administrator to enable user sharing.>Τον κώδικα τον βάζουμε μέσα σε [cοde]κώδικας[/cοde]. Επιλέγουμε το κείμενο και πατάμε το κουμπάκι
.

Zoh έγραψε:Πως μπορω να τον δημιουργησω εγω ?
sudo mkdir /var/lib/samba/usershares

Zoh έγραψε:εφτιαξα μεν τον φακελο αλλα μαλλον δεν δουλευει το προγραμματακι αυτο στο 12.04

sudo apt-get install -f
simosx έγραψε:Zoh έγραψε:εφτιαξα μεν τον φακελο αλλα μαλλον δεν δουλευει το προγραμματακι αυτο στο 12.04
Στο nautilus μπορείς να δεις την επιλογή για υπότιτλους;
Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι το πακέτο για το periscope είναι από το 2011, και από τότε έχουν μάλλον αλλάξει αρκετά από τους διαδικτυακούς τόπους που προσφέρουν υπότιτλους (οπότε θέλει ανανέωση στο πακέτο).
Μια άλλη επιλογή είναι να εγκαταστήσεις το subdownloader από το Κέντρο λογισμικού. Είναι πρόγραμμα γραφικού περιβάλλοντος.
Μόλις το τρέξεις, εντοπίζεις μέσα από αυτό τον κατάλογο με την ταινία, και αυτόματα θα προτείνει διαθέσιμους υπότιτλους. Επιλέγεις, και με κλικ στο Download ολοκληρώνεται η λήψη.
Είναι ιδιαίτερα βολικό όταν έχεις πολλά αρχεία βίντεο μιας και αρκεί ένα κλικ για το καθένα.
sotos21 έγραψε:Δοκίμασα σε 13.04 με τις παραπάνω οδηγίες να το εγκαταστήσω.
Εγκαταστάθηκε αλλά δεν υπάρχει επιλογή στο δεξί κλικ.
Επειδή θυμάμαι ότι στο 12.04 δούλευε, δοκίμασε να δώσεις την εντολή
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install -f
Μετά από την προσπάθεια που έκανες με το κέντρο λογισμικού.