alexon έγραψε:Καλησπέρα δοκίμασα μερικές από τις εφαρμογές αλλά δεν μπόρεσα να βγάλω αποτέλεσμα, το θέμα είναι ότι έχω κάποια video MP4 και θα ήθελα να μπορώ να κόβω μερικά κομμάτια και να σώζω αυτό που μένει σε mp4 πάλι, ελπίζω να έγινα κατανοητός, ευχαριστώ.
Νομίζω ναι, έχεις γίνει κατανοητός. Με το Openshot , μπορείς να κάνεις import το αρχείο που θες, μετά να χρησιμοποιήσεις το «ψαλιδάκι» για να κόψεις το βίντεο όπου νομίζεις και μετά να το κάνεις export σε .mp4.
Πάμε για έναν μίνι οδηγό χρήσης.CTRL+F = import files , βρίσκεις το αρχείο που θες και κλικάρεις Add,
μετά δεξί κλικ στο .mp4 και add to timeline (ή το σέρνεις με το ποντίκι κάτω). Μετά κλικάρεις το «ψαλιδάκι» και το κόβεις όπου θες. Αφού είσαι εντάξει, κλικ στο File μετά στο export video . Εκεί αλλάζεις το όνομα στο File από "Default Project" σε ότι θες εσύ και επίσης μπορείς να αλλάξεις και την διαδρομή αποθήκευσης. Από προ-επιλογή πάει στο Desktop. (στην επιφάνεια εργασίας)
Μετά πατάς το profile και επιλέγεις το web. Επιλέγεις την ανάλυση που θες. Εγώ στο target επιλέγω Youtube-HD και Video Profile: HD 720p 25fps.
Έτσι θα το κάνει export πάλι σε .mp4. Αν το ανεβάσεις στο youtube θα στο έχει σε ανάλυση 720p.