Έχω έναν υπολογιστή με Lubuntu και μου ζήτησαν "να τον κάνω να μπαίνει FarmVille 2". Ο Adobe Flash Player είναι τελευταίας έκδοσης, αυτό φαίνεται όταν πάω να κάνω install με το command και μου λέει πως δεν έγινε καμία αναβάθμιση γιατί αυτή είναι η τελευταία έκδοση. Όταν πάω να μπω FarmVille, μου βγάζει μήνυμα να εγκαταστήσω την τελευταία έκδοση του Adobe Flash Player. Έχω δοκιμάσει από πολλούς browsers, αλλά παίρνω το ίδιο μήνυμα. Μου βγάζει να το κατεβάσω από την official σελίδα, αλλά δεν έχω ιδέα πως να κάνω εγκατάσταση τα αρχεία που κατεβάζω από εκεί. Καμία ιδέα ή καμία πρόταση για να το φτιάξω; Ας μου εξηγήσει κάποιος τι κάνω τα αρχεία .tar.gz και .rpm που έχει στην official σελίδα, για να δοκιμάσω αν μπορώ με αυτά να το φτιάξω, και μετά βλέπουμε.
(Πριν μου πει κάποιος να το googlάρω, να πω ότι από τις 12 έχω ξεσκονίσει το google, αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμία λύση, ούτε να βγάλω άκρη για το τι να κάνω με αυτά τα αρχεία, αφού όλοι οι οδηγοί αναφέρονται στην εγκατάσταση μέσω terminal command)
Edit: Έκανα και ανανέωση την υπογραφή με το παρόν σύστημα, αν και δεν νομίζω να παίζει μεγάλο ρόλο.

. Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον να βρει εύκολα τη λύση σε παρόμοιο θέμα απλά πατώντας πάνω στο πράσινο τικ.