Devede μηνυμα λαθους  Το θέμα επιλύθηκε

...βίντεο, ήχος, players, codecs, κλπ (όχι προβλήματα καρτών εδώ)

Συντονιστές: adem1, konnn

Κανόνες Δ. Συζήτησης
Για εγκατάσταση codec, java, flash και εφαρμογών πολυμέσων τρέξτε στο τερματικό
Για ubuntu
sudo apt-get -y install ubuntu-restricted-extras
Για kubuntu
sudo apt-get -y install kubuntu-restricted-extras

Devede μηνυμα λαθους  Το θέμα επιλύθηκε

Δημοσίευσηαπό klaipelas » 16 Ιαν 2010, 13:03

Ενω δουλευε σωστα κατα τη μετατροπη ταινιας λαμβανω το μηνυμα:
Εικόνα
Πως μπορω να λυσω το προβλημα μου, ευχαριστω ;) ;)
Επισης εδω δε καταλαβα και πολλα viewtopic.php?f=24&t=9200
Τελευταία επεξεργασία από klaipelas και 16 Ιαν 2010, 13:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu U.E 3.4 (12.04) 64bit - (Windows 7 Ultimate) VMWare Workstation
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz ┃ MSI Eclipse SLI ┃ Gainward GTX-285 2 GB ┃ Ram 6GB ┃ HD Audio ┃ TFT 22'' 1680Χ1050
Άβαταρ μέλους
klaipelas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 360
Εγγραφή: 19 Μαρ 2009, 16:48
Τοποθεσία: Αγρινιο Αιτωλοακαρνανιας
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό mparmpathomas » 16 Ιαν 2010, 13:08

Μάλλον προσπάθησες να αλλάξεις πολύ το αρχικό μενού.
Δες σε αυτόν τον οδηγό viewtopic.php?f=9&t=6081 τα βήματα για το μενού.
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Άριστα
Ubuntu 10.10 64bit σε Laptop: HP Pavilion DV3560ev
P8400 @ 2.26GHz │ 3 GB (DDR2 SDRAM) │ GeForce 9300M GS │ PRO/Wireless 5100 AGN by Intel │ 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller by Intel │ 13,3 LED Screen @ 1280x800
Άβαταρ μέλους
mparmpathomas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2009, 11:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
IRC: mparmpathomas
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό klaipelas » 16 Ιαν 2010, 13:44

Διαβασα ολο τον οδηγο, εγκατεστησα και την εκδοση 3.13.1 αλλα παλι το ιδιο προβλημα. Η ταινια εχει ενσωματωμενους υποτιτλους. Δε μπορω να καταλαβω τη μια δουλευε και την αλλη οχι :( :(
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu U.E 3.4 (12.04) 64bit - (Windows 7 Ultimate) VMWare Workstation
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz ┃ MSI Eclipse SLI ┃ Gainward GTX-285 2 GB ┃ Ram 6GB ┃ HD Audio ┃ TFT 22'' 1680Χ1050
Άβαταρ μέλους
klaipelas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 360
Εγγραφή: 19 Μαρ 2009, 16:48
Τοποθεσία: Αγρινιο Αιτωλοακαρνανιας
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό mparmpathomas » 16 Ιαν 2010, 13:58

Για δες το θέμα viewtopic.php?f=24&t=9200&p=93680&hilit=+devede#p93680 την απάντηση του vagrale13 για το μενού. Αυτό λογικά θα λύσει το πρόβλημά σου.
Επίσης στον οδηγό αναφέρεται άλλη μία λύση προς το τέλος.
Το ολο προβλημα παντως βρεθηκε που ειναι.
Απλα οι Υποτιτλοι της ταινιας, δεν ειναι σε κωδικοποιηση ISO-8859-7.
Ενας τροπος Επιλυσης ειναι να τους ανοιξεις με το Subtitle editor - και πατας Αποθηκευσης ως..
σε ISO-8859-7.
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Άριστα
Ubuntu 10.10 64bit σε Laptop: HP Pavilion DV3560ev
P8400 @ 2.26GHz │ 3 GB (DDR2 SDRAM) │ GeForce 9300M GS │ PRO/Wireless 5100 AGN by Intel │ 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller by Intel │ 13,3 LED Screen @ 1280x800
Άβαταρ μέλους
mparmpathomas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2009, 11:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
IRC: mparmpathomas
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό kriti » 16 Ιαν 2010, 13:58

Ειχα το ιδιο προβλημα πριν λιγο καιρο,αλλαξε τον τιτλο στο μενου με αγγλικα γραμματα και νομιζω θα εισαι οκ.
manjaro - hp pavilion -geforce 7400 -1,73 dualcore
Άβαταρ μέλους
kriti
daemonTUX
daemonTUX
 
Δημοσιεύσεις: 938
Εγγραφή: 01 Ιουν 2008, 22:21
Τοποθεσία: ΗΡΑΚΛΕΙΟ
IRC: kriti
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό klaipelas » 16 Ιαν 2010, 14:09

Τα εχω δοκιμασε ολα, απο εκει που λεει τιτλος 1 με ιδιοτητες αλλαξα το ονομα με αγγλικους χαρακτηρες,απο τις επιλογες μενου -τιτλος κειμενου-κειμενο επισης προσθεσα αλλα εξακολουθει να υφισταται! Η ταινια οπως ειπα που θελω να μετατρεψω εχει ενσωματωμενους υποτιτλους οποτε δε μπορω να κανω τα βηματα του ''Απλα οι Υποτιτλοι της ταινιας, δεν ειναι σε κωδικοποιηση ISO-8859-7.Ενας τροπος Επιλυσης ειναι να τους ανοιξεις με το Subtitle editor - και πατας Αποθηκευσης ως..σε ISO-8859-7. :( :( :(
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu U.E 3.4 (12.04) 64bit - (Windows 7 Ultimate) VMWare Workstation
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz ┃ MSI Eclipse SLI ┃ Gainward GTX-285 2 GB ┃ Ram 6GB ┃ HD Audio ┃ TFT 22'' 1680Χ1050
Άβαταρ μέλους
klaipelas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 360
Εγγραφή: 19 Μαρ 2009, 16:48
Τοποθεσία: Αγρινιο Αιτωλοακαρνανιας
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό mparmpathomas » 16 Ιαν 2010, 14:15

Δοκίμασε να αλλάξεις μόνο τον τίτλο από τις ιδιότητες και να αφήσεις το μενού ως έχει. Επίσης αν το όνομα της ταινίας είναι με ελληνικούς χαρακτήρες, άλλαξε το και αυτό, να δούμε!
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Άριστα
Ubuntu 10.10 64bit σε Laptop: HP Pavilion DV3560ev
P8400 @ 2.26GHz │ 3 GB (DDR2 SDRAM) │ GeForce 9300M GS │ PRO/Wireless 5100 AGN by Intel │ 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller by Intel │ 13,3 LED Screen @ 1280x800
Άβαταρ μέλους
mparmpathomas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2009, 11:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
IRC: mparmpathomas
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό klaipelas » 16 Ιαν 2010, 14:51

Το τλευταιο που θυμαμαι ειναι να εγκαθιστω το handbrake openshot και εκει χωρις να προσεξω μου απεγκατεστησε πολλα προγραμματα οπως winff,acetoneiso,devede κα. Μαλλον εχει σχεση με εδω viewtopic.php?f=24&t=9057&p=92156&hilit=devede+%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1#p92156. Το θεμα ειναι πως επαναφερω το μηχανημα μου στην αρχικη του κατασταση; ;) ;)
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu U.E 3.4 (12.04) 64bit - (Windows 7 Ultimate) VMWare Workstation
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz ┃ MSI Eclipse SLI ┃ Gainward GTX-285 2 GB ┃ Ram 6GB ┃ HD Audio ┃ TFT 22'' 1680Χ1050
Άβαταρ μέλους
klaipelas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 360
Εγγραφή: 19 Μαρ 2009, 16:48
Τοποθεσία: Αγρινιο Αιτωλοακαρνανιας
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό mparmpathomas » 16 Ιαν 2010, 14:54

Κάνε μια ολοκληρωτική απομάκρυνση το devede από το synaptic. Μετά ξανά εγκατάσταση, και θα σου ξαναζητήσει να βάλεις τα dependencies. Το λέει και στο θέμα που βρήκες.
Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Άριστα
Ubuntu 10.10 64bit σε Laptop: HP Pavilion DV3560ev
P8400 @ 2.26GHz │ 3 GB (DDR2 SDRAM) │ GeForce 9300M GS │ PRO/Wireless 5100 AGN by Intel │ 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller by Intel │ 13,3 LED Screen @ 1280x800
Άβαταρ μέλους
mparmpathomas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 329
Εγγραφή: 20 Νοέμ 2009, 11:26
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
IRC: mparmpathomas
Εκτύπωση

Re: Devede μηνυμα λαθους

Δημοσίευσηαπό klaipelas » 16 Ιαν 2010, 15:27

Eκανα απεγκατασταση και εκ νεου εγκατασταση, το ιδιο προβλημα. Και η εκδοση 3.15.2 ουτε αυτη δουλευει! :( :( :( :(
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu U.E 3.4 (12.04) 64bit - (Windows 7 Ultimate) VMWare Workstation
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM) i7 CPU 920 @ 2.67GHz ┃ MSI Eclipse SLI ┃ Gainward GTX-285 2 GB ┃ Ram 6GB ┃ HD Audio ┃ TFT 22'' 1680Χ1050
Άβαταρ μέλους
klaipelas
dudeTUX
dudeTUX
 
Δημοσιεύσεις: 360
Εγγραφή: 19 Μαρ 2009, 16:48
Τοποθεσία: Αγρινιο Αιτωλοακαρνανιας
Εκτύπωση

Επόμενο

  • ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εφαρμογές για Πολυμέσα