τις τελευταίες ημέρες έχω ένα τελείως μα τελείως τρελό πρόβλημα, μετά την αναβάθμιση σε Firefox 3.0.3.
Η ιστοσελίδα μου που βρίσκεται σε έναν hosting provider (el classiko) αλλά συμβαίνει το εξής κουλό...
όταν κάποιος κάνει broswing με το Firefox 3.0.3 o server τον μπλοκάρει περίπου μετά από ένα λεπτό... και όταν λέω τον μπλοκάρει εννοώ μπλοκάρει την ip του!
Έχω δοκιμάσει από πολλούς διαφορετικούς υπολογιστές και με win xp αλλά και με ubuntu (
Αλλάζοντας ip από τους ίδιους υπολογιστές κάνοντας broswing με Konqueror, Opera, Google Chrome & IE 7 ... δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα!
Μόλις τρέξω Firefox 3.0.3 ... τους μπλοκάρει!
Η πλάκα είναι ότι πουθενά στα logs δεν δείχνει ότι τους μπλοκάρει!!! Έχω ψάξει τα πάντα στο site, από τα αρχεία ρυθμίσεων, .htaccess, cpanel κτλ κτλ αλλά πουθενά δεν δείχνει κάτι ή υπάρχει κάτι περίεργο!!!
Όταν μπλοκάρει ο server μια ip πάντα έχω στα logs... "...client denied by server configuration..." κτλ... αλλά τώρα τίποτα!
Σε πρώτη επαφή με τον hosting provider, δεν βλέπουν και αυτοί κάτι περίεργο και ούτε φαίνονταν οι ip μπλοκαρισμένες!!!
Αν θέλετε να δοκιμάσετε... η σελίδα ειναι [εδώ]...
Άμα έχετε καμιά ιδεά... ρίξε την γιατί δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...
*Μπορεί το θέμα μου να είναι σχετικά offtopic αλλά δεν ξέρω που θα μπορούσα να ρωτίσω κάτι τέτοιο...για αυτό ρωτάω παντού...