Εδω και λιγο καιρο εβαλα το double play της Forthnet.Παροτι εκανα και αναβαθμιση στο firmware, εχω κατα διαστηματα αποσυνδεσεις (κοκινο λαμπακι στο ιντερνετ), και μετα απο λιγο ξανα σε λειτουργια το router.Αλλαξα το modulation απο multimode  σε  G.dmt, οποτε ο συγχρονισμος στο router απο τα 16 Mbit περιπου, επεσε στα 9 Mbit, και μαλλον σταματανε οι αποσυνδεσεις.Εστειλα στην Forthnet το router για τεχνικο ελεγχο, αλλα το βρισκουν ενταξει.(Το παρακολουθουσαν για ενα 24ωρο στο 1Mbit!!). Απο σημερα εβαλα το router ξανα σε λειτουργια, συνδεσα και ενα pstn splitter, ρυθμισα το modulation καρφωτα σε ADSL2+, προκειμενου να το παρακολουθησω. Η βασικη μου σκεψη ηταν οτι υποχρεωνοντας το router να ειναι κλειδωμενο σε mode ADSL2+, ισως δεν του αφηνω το περιθωριο να συγχρονισει σε διαφορετικο mode, αρα δεν θα εχω disconnect request. Αυτο τωρα μενει να αποδειχθει και στην πραξη. Μεχρι λοιπον να βγαλω τα πρωτα συμπερασματα μου, θα ηθελα να γνωριζω, αν καποιος εχει ηδη αντιμετωπισει παρομοια προβληματα, και πως τα εχει διορθωσει;
Τασος