Πρόβλημα με KISMET

...ρύθμιση-εγκατάσταση δικτύων

Συντονιστές: adem1, the_eye

Πρόβλημα με KISMET

Δημοσίευσηαπό argi21 » 18 Ιούλ 2011, 00:20

γεια.......
λοιπον εχω ενα προβλημα με το kismet το εχω κανει εγκατασταση αλλα δεν μου λειτουργει εχετε καμμια ιδεα για το πως να το φτιαξω?
Launching kismet_server: //usr/bin/kismet_server
Suid priv-dropping disabled. This may not be secure.
No specific sources given to be enabled, all will be enabled.
Non-RFMon VAPs will be destroyed on multi-vap interfaces (ie, madwifi-ng)
Enabling channel hopping.
Enabling channel splitting.
NOTICE: Disabling channel hopping, no enabled sources are able to change channel.
Source 0 ( madwifi): Enabling monitor mode for madwifi_ag source interface b43 channel 6...
ERROR: Unable to create VAP: No such device
ERROR: Unable to create monitor-mode VAP
WARNING: b43 appears to not accept the Madwifi-NG controls. Will attempt to configure it as a standard Madwifi-old interface. If you are using madwifi-ng, be sure to set the source interface to the wifiX control interface, NOT athX
FATAL: GetIFFlags: interface b43: No such device
debug - open failed: /sys/class/net/ b43/device/ No such file or directory
Done.
Τελευταία επεξεργασία από argi21 και 18 Ιούλ 2011, 00:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΖΕΙ.......
argi21
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: PROVLIMA ME KISMET

Δημοσίευσηαπό the_eye » 18 Ιούλ 2011, 00:21

!

Μήνυμα συντονισμού πρός τον/την argi21

Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Όλες οι δημοσιεύσεις πρέπει να είναι σε λιτά πεζά ελληνικά, δηλ. όχι greeklish (εκτός αν δεν λειτουργούν τα ελληνικά), όχι κεφαλαία (φαίνεται ότι φωνάζεις), όχι ξένη γλώσσα (εκτός αν υπάρχει ανάγκη), όχι χωρίς λόγο πολλά χρώματα, bold, κλπ. Για αυτούς τους λόγους, κάνε τις απαραίτητες αλλαγές στην δημοσίευση σου.
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 18 Ιούλ 2011, 01:46

Το kismet δεν ειναι προγραμμα για κρακεριές φιλε μου? :)
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό argi21 » 18 Ιούλ 2011, 07:33

ισως και να βοηθαει στο cracking πραγματικα δεν ξερω εγω το χρειαζομαι για να το μαθω επεσε στα χερια μου και μου κινισε την περιεργεια απλως δεν ξερω να ρυθμισω το conf. γιατι αλλιως δεν λειτουργει. εχω 2 καρτες πανω στο pc μου wifi η μια ειναι usb με chipset rtl8187l και η αλλη ειναι μια pci usr5417 με chipset broadcom bcm4318 το μονο που γνωριζω γι'αυτο το προγραματακι ειναι οτι ανοικει στην κατηγορια sniffer χρησιμοποιω το ubuntu 11.04.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΖΕΙ.......
argi21
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: Πρόβλημα με KISMET

Δημοσίευσηαπό Star_Light » 18 Ιούλ 2011, 21:34

argi21 έγραψε:ισως και να βοηθαει στο cracking πραγματικα δεν ξερω εγω το χρειαζομαι για να το μαθω επεσε στα χερια μου και μου κινισε την περιεργεια απλως δεν ξερω να ρυθμισω το conf. γιατι αλλιως δεν λειτουργει. εχω 2 καρτες πανω στο pc μου wifi η μια ειναι usb με chipset rtl8187l και η αλλη ειναι μια pci usr5417 με chipset broadcom bcm4318 το μονο που γνωριζω γι'αυτο το προγραματακι ειναι οτι ανοικει στην κατηγορια sniffer χρησιμοποιω το ubuntu 11.04.

http://en.wikipedia.org/wiki/Kismet_%28software%29

Ναι. Βασικα ειναι κυριως για να σπας ασυρματα δικτυα. Μιας και ειναι αναλυτης ασυρματων δικτυων.
Δεν μπορω να φανταστω σε κατι που μπορει να σε βοηθησει αυτο περα απο την ανιχνευση δικτυων ασυρματων και για μετεπειτα
παρανομες δουλειες...

Γενικα ειναι για αυτη την δουλεια αυτο για να μην πλατιαζουμε.... Κατι αλλο δεν θα σε μαθει να κανεις.
Αν σε ενδιαφερει να ασχοληθεις με σοβαρα θεματα στην Πληροφορικη με αυτο εδω θα χασεις απλα τον χρονο σου.
Κατσε διαβασε αν θελεις για ασυρματα δικτυα ή παρακολουθησε το νημα με τα ενσυρματα δικτυα που κανουμε.
Στην ενοτητα το σχολειο του φορουμ ασυγχρονα μαθηματα.

Καλησπερα
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]
Star_Light
superbTUX
superbTUX

IRC: Star_Light
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Δικτύωση / Δίκτυα