igaid έγραψε:Εχω βάλει static ip γιατι συνδέομε και σε ασύρματο δίκτυο με κεραία. Κάθε φορά που ανοίγω το pc συνδέεται με το Auto eth0 το οποίο έχει Automatic (DHCP) και πρέπει να αλλάζω χειροκίνητα την σύνδεση. Δοκίμασα και το network-config αλλά τίποτα.Τι να κάνω;

linuxman έγραψε:igaid έγραψε:Εχω βάλει static ip γιατι συνδέομε και σε ασύρματο δίκτυο με κεραία. Κάθε φορά που ανοίγω το pc συνδέεται με το Auto eth0 το οποίο έχει Automatic (DHCP) και πρέπει να αλλάζω χειροκίνητα την σύνδεση. Δοκίμασα και το network-config αλλά τίποτα.Τι να κάνω;
Στις ρύθμισες έχει δυνατότητα να προσθέσεις new Wired Connection δώσε ένα όνομα και κάνε εκεί τις ρυθμίσεις .

igaid έγραψε:linuxman έγραψε:igaid έγραψε:Εχω βάλει static ip γιατι συνδέομε και σε ασύρματο δίκτυο με κεραία. Κάθε φορά που ανοίγω το pc συνδέεται με το Auto eth0 το οποίο έχει Automatic (DHCP) και πρέπει να αλλάζω χειροκίνητα την σύνδεση. Δοκίμασα και το network-config αλλά τίποτα.Τι να κάνω;
Στις ρύθμισες έχει δυνατότητα να προσθέσεις new Wired Connection δώσε ένα όνομα και κάνε εκεί τις ρυθμίσεις .
Το έχω κάνει αλλά πάλι συνδέεται με το Auto eth0.