Καλησπέρα σε όλους,
Έχω το εξής πρόβλημα και θα ήθελα την άποψή σας μιας και ενδέχεται να κάποιος από εσάς να έχει συναντήσει κάτι παρόμοιο.
Έχουμε ένα δίκτυο από desktop τα οποία ΟΛΑ δυστυχώς τρέχουν Windows 7. Server σε αυτό το δίκτυο είναι ένα desktop το οποίο τρέχει Windows 7 Ultimate 32bit...σε αυτόν τον server υπάρχει ένας φάκελος τον οποίο μπορούν να τον δουν όλοι οι συνδεδεμένοι στο δίκτυο υπολογιστές και επίσης μπορούν να προσθέσουν, να σβήσουν και να τροποποιήσουν αρχεία του.
Αγοράστηκε πρόσφατα ένας νέος desktop στον οποίο εγκαταστάθηκαν Windows 7 Home Premium 32bit. Προσπαθώ να αντιγράψω όλα τα αρχεία του κοινόχρηστου φακέλου (160 GB) από το server στο καινούργιο desktop ΑΛΛΑ επειδή γίνεται χαμός από φακέλους και υποφακέλους τα Windows δεν αντιγράφουν τα αρχεία που είναι πολύ "βαθιά" με μεγάλη διαδρομή και κατα το copy-paste βγάζει ένα μήνυμα αδυναμίας αντιγραφής.
Το ερώτημά μου: Αν βάλω το ubuntu 11.04 Server i386 στο καινούργιο desktop θα μπορέσω να κάνω με 100% επιτυχία την παραπάνω ενέργεια? Θέλω να αντιγραφούν όλα τα αρχεία και να μην μείνει ούτε ένα έξω.
Σημείωση: Επειδή πρόκειται για την εταιρεία που δουλεύω, αν δοθεί λύση σε αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για να τους πείσω να χρησιμοποιούν μόνιμα το ubuntu μιας και το πρόβλημα αυτό κρατάει πολύ καιρό και η διαδικασία αυτή γίνεται συνεχώς για επαγγελματικούς λόγους.
Σας ευχαριστώ πολύ και συγνώμη αν μακρηγορώ.

. Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον να βρει εύκολα τη λύση σε παρόμοιο θέμα απλά πατώντας πάνω στο πράσινο τικ.