Geochr έγραψε:@eliasps
Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα αυτό, είπα να σε ρωτήσω αν κατέληξες κάπου. Τι έκανες στην του σπιτιού σου ;
Είναι δυνατή η σύνδεση των 2 router χωρίς την ύπαρξη καλωδίου ; Μπορεί το 2ο ρουτερ να δίνει το σήμα wifi που λαμβάνει απο το 1ο ;
Είχα ξεχάσει να ενημερώσω για το θέμα.
Όχι δεν το κατάφερα τελικά, αλλά δεν προσπάθησα πολύ και έχω την εντύπωση πως είναι εφικτό, αν τα routers υποστηρίζουν την λειτουργία αυτή. Θα χρειαστεί να κάνεις αρκετές αλλαγές στις ρυθμίσεις του router από την σελίδα του.
Όσο έψαχνα τότε στο internet, είδα ότι ο καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό, είναι να έχεις δύο Belkin routers. Στην περίπτωσή μου, το ένα ήταν Belkin και το άλλο ZTE. Προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες από το manual, αλλά πολλές από τις ρυθμίσεις που έλεγε να κάνω, δεν υπήρχαν καν στην σελίδα του ZTE. Οπότε υπέθεσα πως δεν θα γίνεται να κάνω κάτι τέτοιο με το συγκεκριμένο router. Ότι οδηγό προσπάθησα να ακολουθήσω, έβρισκα τα πάντα για το Belkin, αλλά για το ZTE δεν τρόπος εφαρμογής.
Θα ψάξω να βρω τoν οδηγό για τα Belkin και θα δώσω εδώ το link. Mέχρι να το βρω, ρίξε μία ματιά και σε
αυτό. Φαντάζομαι οι ρυθμίσεις διαφέρουν από router σε router, αλλά από ότι κατάλαβα, routers από γνωστές εταιρείες, υποστηρίζουν αυτή τη διαδικασία.