Καποτε ... Κανεις συνδεση σε εναν οποιοδηποτε isp.Αγοραζεις ρουτερακι γιατι αυτο που σου δινουν πακετο ειναι του κ@λου και ειναι και usb.Στηνεις ομορφα και ωραια μια ethernet συνδεση.Κανεις τις ρυθμισεις που θες στο ρουτερ,εισαγεις τα στοιχεια της συνδεσης σου,επιλεγεις να θυμαται το ρουτερ τον κωδικο σου.Ολα καλα.Σερφαρεις για 1.5 χρονο ανενοχλητος.Τα φορματ και οποιεσδηποτε αλλαγες δεν σε επηρεαζουν ποτε στο θεμα της συνδεσης στο net.Γιατι ? Γιατι το ρουτερακι σου,ναι,αυτη η παλιατζουρα που εχει μονο μια θυρα ethernet και για wifi ουτε να το σκεφτεσαι,"σε θυμαται" και παντα σε καλωσοριζει..Ερχεται καποια στιγμη που αγοραζεις netbook και εισαι στα προθυρα αγορας notebook too..(
viewtopic.php?f=10&t=13079#p130887) Χρειαζεσαι επειγοντως wifi!Δεν πανικοβαλλεσαι φυσικα!Για ολα υπαρχει λυση!Ψαχνεις ρουτερακι,βρισκεις ενα αρκετα καλο που θα ανταπεξελθει στις αναγκες σου και το τσιμπας!Και να και η ειδοποιηση του ταχυδρομειου!Τριβεις τα χερια σου και πας να το παραλαβεις για να δοκιμασεις και το netbookακι,αυτο το γλυκουλι που θα του βαλεις λινουξ γιατι με τα xp απο το πρωτο κιολας boot ζοριζεται και αρχιζει και χανει τη γλυκα του και την τσαχπινια του εφοσον θυμωνει που ειναι αναγκασμενο να κουβαλαει μεσα του ενα τσουβαλι κλειστο τοσο σφιχτα που ασφυκτει!Γυρνας στο σπιτι και λες ωπα εδω ειμαστε!Τωρα θα πιασουμε δουλεια και σκας και ενα κρυφο χαμογελο που κανεις αλλος εκτος απο σενα δεν καταλαβαινει με τι ασχολεισαι και πως τα κανεις..Πας να στησεις το ολοκαινουριο λαμπερο ρουτερακι που ντρεπεσαι και με δυσκολια πιανεις στα χερια σου ( και σου ειπα να πλενεις καλα τα χερια σου οταν εχεις λαδια απο τις τηγανητες πατατουλες..) και αξαφνα μεσα στην ανεμελια που σε διακατεχει συνειδητοποιεις για πρωτη φορα στη ζωη σου οτι εχεις χασει εναν κωδικο.Και τι κωδικο,ετσι ? Αυτον που σου ανοιξε το ατελειωτο και σκοτεινο μονοπατι του κοσμου του internet..Πανικος ? Οχι βεβαια ! Καποια λυση θα υπαρχει..Αμεσως αμεσως ο γουγλης παιρνει φωτια! Τα πρωτα αποτελεσματα σκανε μυτη!Ωπ!Καποιος,καπου,καποτε ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα.Χμμ,για να δουμε τι εγινε..Διαβασμα,scroll,διαβασμα,scroll..Τι ειναι αυτο που βλεπω ? Speedtouch ?? Και το δικο μου τετοιο ειναι!Και η πρωτη σκεψη σκαει σα βομβα : πρεπει να ειναι απο τις τυχερες μερες της ζωης μου ! Αυτο ειναι.Σε λιγη ωρα θα εχω τον κωδικο μου νια νια!!Scroll.. " κυριε ταδε εχετε pm.. και σεις το παθατε ? ελεγξτε τα προσωπικα σας μηνυματα.." Χμμ,γιατι το κρατανε κρυφο ? Τι στο καλο ? Που πηγε η τυχη μου ? Τελικα αφου ψαξεις κι αλλο επιστρατευεις αυτα που διαβασες οντας λιγακι απογοητευμενος και κανοντας τη σκεψη : ελα μωρε δεν ειναι και επειγον νταξ.Αν οχι σημερα,αντε αυριο,μεθαυριο,την αλλη εβδομαδα..Don't worry,be happy!
1. προβολη κωδικα σελιδας σε firefox. [failed]
2. προβολη κωδικα σελιδας σε internet explorer. (virtualbox καλοκαιριατικο? ε τι να κανεις!) [failed]
3. καποιος μετα απο ποστ σου προτεινει ενα προγραμματακι που κανει παπαδες ! let's give it a try right away! (αγαπητο μου virtualbox,να σαι καλα. download. exe σου ρχομαι!)
α. τραβηγμα του configuration file του ρουτερ για αναγνωση και αποκωδικοποιηση. [failed]
β. τραβηγμα κωδικου απο internet explorer. [failed] .....
Ας μελετησουμε και το configuration file του ρουτερ να δουμε.. Username : xxxxx@οtenet.gr. Ωραια! Password : _UDC_A78BCPQQIFMXDWF. Φτου!Κι αλλη κωδικοποιηση!Damn router!Γιατι μου κανεις τη ζωη δυσκολη ?

-Βλακα.Οταν αλλαξες τον κωδικο γιατι δεν τον σημειωσες καπου ? -Εεε,να μωρεεε,τοτε ημουν μικρος και δεν ηξερα οτι 1+1=0..
Το συγκεκριμενο ρουτερ εμφανιζει αστερακια τα οποια για να σπασεις πρεπει να χρησιμοποιησεις μαλλον καποιο top program το οποιο και δε γνωριζω.Δεν μπηκα στη διαδικασια να ψαξω για "Asterisk Password Spyware Virus Crackers" παρολο που γνωριζω οτι υπαρχουν.Μπηκα ομως στη διαδικασια να γραψω αυτη την ιστοριουλα για να σας συγκινησω και να ερωτησω : υπαρχει λινουξαδικος τροπος εξαγωγης ενος τετοιου κωδικου ??
ΥΓ : συγχωρεστε με που σημερα ενιωσα παιδι -κατι που οι 9.5/10 εχουν ξεχασει τι θα πει στις μερες μας και σα να μην εφτανε αυτο,ξεχασαν πως καποτε ηταν και οι ιδιοι παιδια - και 1 ερωτηση εγινε 1 ιστορια..

ΥΓ2 : αν ειμαι σε λαθος κατηγορια,μπορειτε σιωπηλα να με κανετε teleport!