Λοιπόν, έχω 2 router στο σπίτι αλλά το πεδίο του σήματος από το ασύρματο περιορίζεται σημαντικά μόνο σε μερικά σημεία του σπιτιού, λόγω του τσιμέντου στους τοίχους.
Θέλω να μπορώ να κάθομαι με το laptop στα σημεία του σπιτιού που δεν υπάρχει σήμα από το router, αλλά δεν μπορώ. Και σκέφτηκα από το να αγοράσω κάποιον αναμεταδότη, μήπως και υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το δεύτερο router για να κάνει αυτή τη δουλειά. Δηλαδή να έχω ένα router κανονικά συνδεδεμένο στη γραμμή και το 2ο σε ένα άλλο σημείου του σπιτιού που να ενισχύει το σήμα του πρώτου router.
Έψαξα στο ίντερνετ και φαίνεται πως υπάρχουν διάφοροι τρόποι να γίνει αυτό, μάλιστα δοκίμασα και μερικούς αλλά πάντα κολλάω κάπου.
Αλλά πριν συνεχίσω την προσπάθεια πιστεύω πρέπει να απευθυνθώ στο φόρουμ, μήπως κάποιος από εσάς έχει προσπαθήσει ή πετύχει κάτι ανάλογο. Λοιπόν; Γνωρίζει κανένας πως ή αν είναι εφικτή μιά τέτοια διαδικασία;
Είτε μου βρείτε εσείς κάποιο τρόπο για να γίνει αυτό, είτε τον βρω μόνος μου, πιστεύω θα ήταν και χρήσιμο να φτιαχτεί και ένας "How to" οδηγός που να περιγράφει τη διαδικασία. Είμαι διατεθημένος να τον φτιάξω εγώ.
***Συγνώμη για την έλλειψη λεπτομερειών και πληροφοριών. Αλλά δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή. Θα προστεθούν στην αρχική δημοσίευση μετά από επεξεργασία, αργότερα ή αύριο.
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Off topic:
Ίσως το θέμα χρειάζεται μεταφορά στην κατηγορία Κάρτες Δικτύου (Ethernet, WiFi, Bluetooth) / Internet , δεν ξέρω, με μπερδεύουν αυτά!

Zητώ μεταφορά και συγνώμη από τους συντονιστές για την ταλαιπωρία, αν όντως χρειάζεται.