από paniss » 22 Μαρ 2014, 17:47
καλησπερα σασ εχω ενα προβλημα με το wifi. λοιπον εχω ενα macbook pro retina kai eγκατεστησα το ubuntu 13.10 ωσ δευτερο λογισμικο. ηξερα απο την αρχη οτι θα εχω ενα προβλημα με τουσ drivers του wifi μιασ και ειχα διαβασει ενα αρθρο σχετικα με αυτο το θεμα. στη συνεχεια ομωσ υπηρχαν οδηγιεσ για το πωσ να το επισκευασω αυτο το προβλημα. συγκεκριμενα ξεκινησα την εγκατασταση την ολοκληρωσα και μετα μου εβγαλε το μηνυμα οτι χρειαζετε restart πατησα το χ και δεν εκανε restart αφου οι οδηγιεσ ετσι λεγανε. στην συνεχεια λεγανε να δωσω την εντολη
- Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo apt-get install bcmwl-kernel-source
. μολισ την εδωσα βρηκε την καρτα και συνδεοταν. οταν εκανα ομωσ restart to pc παλι τα ιδια. συνεχισα το αρθρο και ειδα μετα οτι μου ελεγε και εναν κωδικα για να το αποτρεψω αυτο. αυτο ειναι
wireless stops working after suspend
i fixed this by creating a power managemenet script:
sudo nano /etc/pm/sleep.d/99_myfix
to put the following into the file
#!/bin/sh
case "$1" in
resume|thaw)
service network-manager stop
rm /var/lib/networkmanager/networkmanager.state
service network-manager start
;;
esac
and set its permission to 755
sudo chmod 755 /etc/pm/sleep.d/99_myfix
ξεκινησα να το κανω αλλα στο μεσεο σταματησα γιατι δεν ηξερα πως να συνεχισω
Τελευταία επεξεργασία από
paniss και 22 Μαρ 2014, 18:35, έχει επεξεργασθεί 6 φορά/ες συνολικά
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: Ubuntu 13.10 & Macintosh Mavericks
Υπολογιστης: Macbook Pro Retina 15"
Προδιαγραφές ⇛ Intel Core i7 3,3 GHz │Ram 16 GB 1600 MHz DDR3 │Γραφικά Intel HD Graphics 4000 1024 MB & NVIDIA GeForce GT 650M │ Σκληρός Δίσκος: APPLE SSD SD512E (500 GB)
WiFi: AirPort Extreme (0x14E4, 0xEF) [Έκδοση υλικολογισμικού: Broadcom BCM43xx 1.0 (5.106.98.100.22)]│ Αναλυση Οθονης: 3360 x 2100│ Kάμερα: UVC Camera VendorID_1452 ProductID_34064