Παιδιά καλημέρα,
Θα φρικάρω τελείώς!! Ακούστε τι έγινε! Ενώ μετά από όλη τη χτεσινή κουβέντα στο φόρουμ είπαμε ότι δεν βγαίνει άκρη με την υποδοχή ethernet του υπολογιστή μου, αποφασίζω χτες και πάω και αγοράζω μια απλή φτηνή θύρα Network PCI Adapter Fast Ethernet της ASUS. Ξυπνάω σήμερα το πρωί και ανοίγω το pc για να δώ μπας και έχει αλλάξει τίποτα πριν τοποθετήσω την καινούργια κάρτα... και προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι το δίκτυο δουλεύει!!!!
Ρε παιδιά, δεν έκανα τίποτα διαφορετικό και περισσότερο απ'ότι είχα κάνει χτες, παρά μόνο απενενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα από το BIOS μου όλες τις επιλογές για την κάρτα LAN, κατά την έσχατη συμβουλή του φίλου μου Σεργκέι. Παρόλα αυτά, χτες το απόγευμα που το δοκίμασα αυτό, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα και από τότε, απογοητευμένος έκλεισα τον υπολογιστή και αποσύνδεσα και το καλώδιο ethernet-έτσι τυχαία.
Μέχρι τώρα το πρωί που κουφάθηκα! Αν είναι δυνατόν, τώρα λειτουργεί κανονικά το δίκτυο, μόνο που πάει κάπως πιο αργά, ή μάλλον, χαρακτηριστικά αργά!! Κατεβάζω το ubuntu cd από την Οτενέτ ή από το Δημοκρίτειο με 10KB/s

, ενώ από το λαπτοπ το κατεβάζω με 350KB/s. Βγάζετε κάποια άκρη εσείς?
Δεν μπορώ καν να ξέρω τι και πως έγινε, για να πιάσει και τόπο το "Solved" που πρέπει να γράψω στον τίτλο του θέματος!
Α, ευτυχώς δεν άνοιξα και την καινούργια κάρτα
Σας ευχαριστώ όλους πάντως....