lef50 έγραψε:Το εκανα πριν το προηγουμενο μου ποστ τιποτα.
Πρόσθεσε και στο Η/Υ στις ρυθμίσεις δικτύου και στο ρούτερ το παρακάτω DNS server 194.177.210.210
lef50 έγραψε:Το εκανα πριν το προηγουμενο μου ποστ τιποτα.

linuxman έγραψε:lef50 έγραψε:Το εκανα πριν το προηγουμενο μου ποστ τιποτα.
Πρόσθεσε και στο Η/Υ στις ρυθμίσεις δικτύου και στο ρούτερ το παρακάτω DNS server 194.177.210.210

lef50 έγραψε:linuxman έγραψε:lef50 έγραψε:Το εκανα πριν το προηγουμενο μου ποστ τιποτα.
Στις συνδεσεις δικτυου τον προσθεσα αλλα στο d-link στην ρυθμιση PPoA δεν βρηκα τροπο να τον καταχωρησω παλι τιποτα.

lef50 έγραψε:Ο μονος τροπος που βρηκα και το εκανα απο πριν ηταν να γυρισω σε static εκει μπορεσα να τον βαλω και ξαναγυρισα PPPoA το παιδευα κανα διωρο οποια βοηθεια ευπροσδεκτη δεν το κρυβω οτι εχω βραχυκυκλωσει καπως οπως και ναχει ευχαριστω πολυ.

lef50 έγραψε:Στο μοντεμ στη σελιδα του στο pc απλως ανοιξα τις συνδεσεις δικτυου και προσθεσα τον dns κατω απο τους δυο της otenet και εχει καταχωρηθει.

linuxman έγραψε:lef50 έγραψε:Στο μοντεμ στη σελιδα του στο pc απλως ανοιξα τις συνδεσεις δικτυου και προσθεσα τον dns κατω απο τους δυο της otenet και εχει καταχωρηθει.
Και δεν έχεις δίκτυο , στατιστικά σύνδεσις με αυτό το ρούτερ υπάρχουν ;
Traffic Statistics
Traffic Statistics display Receive and Transmit packets passing through the Device.
network status
Choose an interface to view your network status:
Ethernet Display Receive and Transmit packages through Ethernet
ADSL Display Receive and Transmit packages through ADSL
Ethernet
Transmit
Good Tx Frames 14062
Good Tx Broadcast Frames 392
Good Tx Multicast Frames 0
Tx Total Bytes 2372688
Collisions 0
Error Frames 0
Carrier Sense Errors 0
Receive
Good Rx Frames 13993
Good Rx Broadcast Frames 0
Good Tx Multicast Frames 0
Rx Total Bytes 1225435
CRC Errors 0
Undersized Frames 0
Overruns 0
Helpful Hints..
This is a summary of the number of packets that have passed between the WAN and the LAN since the router was last initialized.
More...