Κανείς που να ξέρει το aircrack?

...ρύθμιση-εγκατάσταση δικτύων

Συντονιστές: adem1, the_eye

Re: Κανείς που να ξέρει το aircrack?

Δημοσίευσηαπό teolifestyle » 30 Ιουν 2009, 17:48

για την καρτα δικτυου δεν εχω βαλει drivers την αναγνωρισε απο μονο του.και ετσι δεν μπορω να καταλαβω αν λειτουργει το injection αλλα ενταξει μαζευω data γιατι εχω συνδεσει και το λαπτοπ στο δικτιο και σε μια ωρα περιπου εχω κοντα στις 90000 data.πιστευω οτι τα εχω κανει ενταξει μεχρι τωρα τα βηματα..θα το αφησω μεχρι το βραδυ και να δω αν καταφερα τιποτα..αυτο ειναι ενα απο τα των linux εχεις ελευθερια και πολλες επιλογες για να περασεις την ωρα σου μαθαινοντας.αποκταει αλλο ενδιαφερον το pc..σε σχεσει με τα καλασικα next next next των windows.. :D
intell core 2duo quad 6600q, graphic cart gainward 6600 gts 512,ram 4*1 gigabyte kingston 800mhz,motherboart gigabyte p35-ds4, thermaltake 600w,hard disk wd 500 gb,monitor lg flatron l222ws 22'' ,microsoft mouse microsoft keybord..
Άβαταρ μέλους
teolifestyle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό baker » 30 Ιουν 2009, 20:16

Δεν χρειάζεται βρε να το αφήσεις μέχρι το βράδυ, τα πακέτα που μάζεψες είναι ήδη αρκετά!
Και πιό συγκεκριμένα, για 64-bit κλειδί το aircrack-ng χρειάζεται 20.000 πακέτα, ενώ για 128-bit 40.000 με 85.000...
Μπορείς να ξεκινήσεις το aircrack-ng παράλληλα με το airodump-ng όσο αυτό μαζεύει πακέτα, αν δε βρει το κλειδί, θα περιμένει να μαζευτούν μερικά ακόμη και θα ξαναδοκιμάσει, μέχρι τελικά να το βρει και να σταματήσει.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό │ Προγραμματισμός: Όχι │ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Dualboot Ubuntu 9.10 & Windows XP SP3 σε Acer Aspire 5920G
Προδιαγραφές ⇛ 2x T5550 @ 1.83GHz │ 3GB DDR2 │ GeForce 8600M GS │ Intel 3945ABG │ HDA Intel │ 15,4" WXGA
Άβαταρ μέλους
baker
babeTUX
babeTUX

IRC: baker_GR
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό teolifestyle » 01 Ιούλ 2009, 03:31

φιλε baker σε ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου με βοηθησαν παρα πολυ και ετσι καταφερα να σπασω το ιδιο μου το δικτυο..θα βαλω κωδικο wep2 ωστε αν καταφερει καποιος να το σπασει τουλαχιστον να ιδρωσει λιγο παραπανω... :D τωρα αν σου πω ποσα πακετα μαζεψα θα γελασεις..500.000 data και το εσπασε σε ενα λεπτο μολις ανοιξα το aircrack..αλλα απο οτι καταλαβα μαλλον το παραεκανα με τα data αλλα ηθελα να γινει στα σιγουρα...συγχαρητηρια για το φορουν γενικα με εχει ξελασπωσει πολλες φορες.... :thumbup:
intell core 2duo quad 6600q, graphic cart gainward 6600 gts 512,ram 4*1 gigabyte kingston 800mhz,motherboart gigabyte p35-ds4, thermaltake 600w,hard disk wd 500 gb,monitor lg flatron l222ws 22'' ,microsoft mouse microsoft keybord..
Άβαταρ μέλους
teolifestyle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό teolifestyle » 04 Ιούλ 2009, 21:06

καλησπερα ...εχω βαλει στο δικτιο μου κωδικο wpa2 και λεω να δοκιμασω αν γινετε να σπασει αυτος ο κωδικος με το aircrack πριν ειχα κλειδι wep και εσπασε αρκετα ευκολα..υπαρχει καποια διαφορα στο wpa2 η ειναι παλι η ιδια διαδικασια με το κλειδι wep;; :shifty: ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
teolifestyle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sokoban4ever » 04 Ιούλ 2009, 21:56

@teolifestyle
Υπάρχει διαφορά και μάλιστα μεγάλη:

έγραψε:Brute force time to break encryption:
WEP < 10 minutes
WPA - 21 character password > 4x10-20 years
WPA2 - more ...

Το wpa2 σπάει με brute force μόνο... μπόλικους PMK tables και αρκετή τύχη ....

εξ ου είναι και το πιο ασφαλές μετά από ένα για επιχειρήσεις (business) που υπάρχει ... αλλά δεν θυμάμαι πως το λένε...
Καλή τύχη...
;)

Πηγές:
http://www.aircrack-ng.org/doku.php?id=airolib-ng
http://compudent.blogspot.com/2006/09/w ... -wpa2.html
Θέλουμε και μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη ζωή και όσο θα ζούμε θα προσπαθούμε να την αποκτήσουμε ακόμα και αν πεθάνουμε προσπαθώντας, και αν κάποια στιγμή λιγίσουμε έχουμε το επίπεδο να πούμε κουράστηκα λίγο να ,να ξαποστάσουμε , ώστε να συνεχίσουμε πάλι δυνατοί ξανά.

Μήνυμα με αγάπη και αληλλεγγύη σε όλους τους ανθρώπους από όλους τους λαούς , ιδίως του Ελληνικού.
Άβαταρ μέλους
sokoban4ever
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό teolifestyle » 04 Ιούλ 2009, 23:14

με μια γρηγορη αναζητηση που εκανα βρηκα αρκετα βιντεακια στο you tube που δειχνανε οτι μπορουσαν να σπασουν το wpa2..τωρα δεν ξερω αλλα απο οτι παρατηρησα η μονη διαφορα ειναι οτι οταν ανοιγουν το aircrack βαζουν μια διαφορετικη εντολη που ειναι για wpa αλλα δεν την καταλαβα λογω της ποιοτητας του βιντεο εβγαλα ακρη εως εδω sudo aircrack-ng -a 2 -0 -w ........... πρεπει δηλαδη να δωσω διαφορετικη εντολη απο οτι στο wep κλειδι??δεν μπορω αλλο εχω απο πρωι παλευω και δεν μπορω να καταλαβω τι κανω λαθος :oops: ..και επισης δεν μπορω να κανω injection στο ρουτερ μου δεν μου λεει succesfull ενω στελνει συνεχεια request... :geek: και αναγκαστικα κατεβαζω σyνεχεια απο το λαπτοπ ςστε να εχει κινηση το δικτυο. για να μαζευω πακετα ...
Άβαταρ μέλους
teolifestyle
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Αντώνης » 21 Οκτ 2009, 16:30

Έχω κάποιες απορίες για την λειτουργία του aircrack-ng με ubuntu, γι'αυτό και ξεθάβω το θέμα....

Θέλω να κάνω την διαδικασία με το laptop μου,το οποίο έχει wlan interface την INTEL 3945BG και απ'ότι διαβαζω στο net δεν υποστηρίζει packet injection.
1) Μπορώ παρ'όλα αυτά να προχωρήσω ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένω μια-δυο μέρες να μαζευτεί κατάλληλος αριθμός πακέτων??

2) Έχω κατεβάσει το backtrack3 για live usb, πώς θα το γράψω στο stickaki??

3) Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια usb κάρτα που να είναι συμβατή και να υποστηρίζει packet injection??
Γνώσεις ⇛ Linux: Το παλεύω ακόμα! ┃ Προγραμματισμός: Αρκετά┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 12.04 Natty Narwhal 32bit σε Acer Aspire 5632 WLMi
Προδιαγραφές ⇛ T5200 │1.66GHz │ 2.5GB │ Intel GMA 950 │ TFT 15.4"
Αντώνης
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Alexandros_ » 21 Οκτ 2009, 16:55

έγραψε:Θέλω να κάνω την διαδικασία με το laptop μου,το οποίο έχει wlan interface την INTEL 3945BG και απ'ότι διαβαζω στο net δεν υποστηρίζει packet injection.

Εχω κανει την διαδικασια κ εχω την ιδια καρτα με εσενα...
Εξαρταται σε μεγαλο βαθμο απο την χρηση του δικτυου που προσπαθεις...
Για πχ αν κατεβαζει torrent θα φτασει σε λιγη ωρα σε ικανοποιητικο αριθμο πακετων.
Σε ενα αλλο που δεν το χρησιμοποιουσε ο γειτονας μου ( :mrgreen: ) εκανε κοντα 19 ωρες...

Off topic:
Εχω κανει την διαδικασια κ ειναι ευκολη για WEP...(1,5 ωρα για κωδικο με γραμματα κ αριθμους...24 στο συνολο τους)
Μετρια η κατασταση για τα WPA...(19 ωρες+ απο πακετα ειμαι καλα αλλα μου βγαζει ενα μνμ σε σχεση με το aircrack)
Και για WPA2 ακομα δεν εχω βρει καλο οδηγο!!!
Άβαταρ μέλους
Alexandros_
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gianpithio » 11 Δεκ 2009, 16:45

Kαλησπερα :)

Εχω δοκιμασει να κανω εγκατασταση το aircrack αλλα δεν ειχα τα επιθυμητα αποτελεσματα. Τελικα αποφασισα να κανω format για να προχωρισω απο την αρχη στην εγκατασταση. Το ακριβες μοντελο της ασυρματης καρτας ειναι:
Κώδικας: Επιλογή όλων
Network controller [0280]: Broadcom Corporation BCM4312 802.11b/g [14e4:4315] (rev 01)

Εαν εχει καποιος την ιδια καρτα και εχει καταφερει να το τρεξει χωρις προβληματα θα μου ειναι πολυτιμη η βοηθεια του.

Ευχαριστω :oops:
Επίπεδο Γνώσεων ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Μέτρια
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu Linux 10.04, σε Toshiba Satellite M70
Προδιαγραφές ⇛ cpu 1.86GHz / 1GB / Intel 915GM / WiFi Intel 2200 / AC'97
gianpithio
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Δικτύωση / Δίκτυα