Καλημέρα θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να παίρνει ο άλλος ασύρματα νετ απο μένα αλλά να του έχω περιορισμό στο upload/dowload πχ 10/200 Maximum.
Πρέπει να κάνω κάποια ειδική ρύθμιση στο ρούτερ μου;
και ποιά;

xaris2335 έγραψε:Καλημέρα θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να παίρνει ο άλλος ασύρματα νετ απο μένα αλλά να του έχω περιορισμό στο upload/dowload πχ 10/200 Maximum.
Πρέπει να κάνω κάποια ειδική ρύθμιση στο ρούτερ μου;
και ποιά;

simosx έγραψε:Εξαρτάται από το δρομολογητή που έχεις. Πες μας το μοντέλο και θα υποδείξουμε αν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία.

xaris2335 έγραψε:simosx έγραψε:Εξαρτάται από το δρομολογητή που έχεις. Πες μας το μοντέλο και θα υποδείξουμε αν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία.
Thomson 585 v7
telnet 192.168.1.254

xaris2335 έγραψε:ναι μπορώ να συνδεθώ.
Για να το λες σημαίνει πως θα το κάνουμε μέσα απο τελνετ σωστά;
Μα όμως το ίδιο πράγμα δεν είναι είτε μέσω τελνετ ή μέσω του κλασικού τρόπου απο το φάιρφοχ.
Έχει περισσότερες επιλογές το τελνετ;

simosx έγραψε:Οι επιλογές που έχεις από τη διασύνδεση μέσω Web είναι περιορισμένες.
Μέσω telnet έχεις πρόσβαση σε πολύ περισσότερα πράγματα, και ένα από αυτά είναι να επηρεάσεις τη σύνδεση συγκεκριμένου χρήστη.

xaris2335 έγραψε:simosx έγραψε:Οι επιλογές που έχεις από τη διασύνδεση μέσω Web είναι περιορισμένες.
Μέσω telnet έχεις πρόσβαση σε πολύ περισσότερα πράγματα, και ένα από αυτά είναι να επηρεάσεις τη σύνδεση συγκεκριμένου χρήστη.
μμμ.. ενδιαφέρον ακούγεται, ξέρεις κάποιο σάιτ που να εξηγεί όμως τί κάνει η κάθε εντολή στο τελνετ;
πως θα ξέρω τι να κάνω το λέω μην κάνω κάποια ζημιά και γίνει χειρότερα αντί για καλύτερα.
Και το λινκ που λες δεν κατεβαίνει πρέπει να κάνω εγγραφή για να κατέβει δεν γίνεται να κατέβει χωρίς εγγραφή;