ΑΝΤΡΕΑΣ έγραψε:γεια σας.μόλις έγινα μέλος του forum σας για να με βοηθήσετε σε κάτι. ανοίγω το backtrack 5 r3 με το vmware και όταν πατάω aircrack-ng μου δείχνει μόνο την πρώτη στήλη......δεν μου δείχνει ούτε την interface μου ούτε τίποτα.....έχω κάνει μήπως κάτι λάθος??
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την ΑΝΤΡΕΑΣ Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |
⊝ |
Μήνυμα συντονισμού πρός τον/την Δεν επιτρέπεται η παράθεση λιστών εντολών που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν αυτούσιες για την παραβίαση συστημάτων χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη τους. Αυτό που επιτρέπεται είναι η συζήτηση τεχνικών λεπτομερειών για την κατανόηση του τρόπου λειτουργίας μεθόδων παραβίασης με σκοπό την καλύτερη προστασία μας από τέτοιους κινδύνους. |
Το θέμα διαχωρίστηκε
ΑΝΤΡΕΑΣ έγραψε:1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 10.04 lucid 32bit (en_US.UTF-8),
3 Pentium Dual-Core CPU E5400 2.70GHz ‖ RAM 748 MiB ‖ Intel 440BX Desktop Reference Platform - VMware, Inc. VMware Virtual Platform
4 VMware SVGA II Adapter [15ad:0405]
5 eth1: AMD 79c970 [PCnet32 LANCE] [1022:2000] (rev 10)