vista killer έγραψε:Το lag που έχεις είναι και θέμα του flash. φαντάζομαι θα στο κάνει σίγουρα όταν έχεις ανοίξει σελίδες που τρέχουν αρκετά flash μπανερακια. Μέχρι να βελτιώσουν την συνεργασία του firefox με τον flash player μπορείς να βάλεις κάποιο πρόσθετο όπως το flashkiller ώστε να σκοτώνεις τα μπανεράκια και να ελαφρύνει η σελίδα. Υπάρχει φυσικά και η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις τον opera που έχει πολύ καλύτερη συμπεριφορά.
Συμβαινει στις περισσοτερες σελιδες. Θα δοκιμασω και το flashkiller και ηθελα να ρωτησω και κατι πανω σε αυτο. Εγκαθιστωντας το flashkiller μπλοκαρει ολα τα flash activities, oπως παιχνιδια, flashplayer κτλ ή μονο banners?
Δοκιμασα με opera αλλα δεν μπορω να συνδεθω στο διαδυκτιο. Προσπαθησα να προσθεσω missing libraries και μου βγαζει το παρακατω μυνημα.
- Κώδικας: Επιλογή όλων
gsk@ubuntuGSK:~$ getlibs /usr/bin/opera
Cannot determine the dependencies required by this program, it may be a script:
If this program needs a 32-bit library use:
getlibs -l i386librarytoinstall.so
If this program needs a 64-bit library use:
getlibs -64l amd64librarytoinstall.so
Εισαγωντας
getlibs -l i386librarytoinstall.so
Μου βγαζει
No match for i386librarytoinstall.so
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
έγραψε: Αν πας στον κρυφό φάκελο του Firefox .mozilla κρατάς τα bookmarks backup σβήσε τον φάκελο του , τον ανοίγεις ξανά και είναι σαν να άνοιξε πρώτη φορά , μετά κάνεις ρυθμίσεις απ την αρχή και όλα καλά θα είναι .
Πως μπορω να φτασω στον συγκεκριμενο φακελο? Και μετα δεν θυμαμαι ποια keyboard combination για να δω τους κρυφους φακελους.
Και το πιο σημαντικο, πως μπορω να κανω back up σε ενα μονο συγκεκριμενο φακελο ή στην περιπτωση μου μονο στα συγκεκριμενα bookmarks του firefox?