ubuntu server 10.4 problem with xampp (xampp user defpw)

...hardware-drivers για servers & thin clients(web, ftp, κλπ)

Συντονιστής: the_eye

ubuntu server 10.4 problem with xampp (xampp user defpw)

Δημοσίευσηαπό serjio » 10 Ιούλ 2011, 15:47

Καλησπέρα, χθες εγκατέστησα με επιτυχία το ubuntu 10.4 server edition, σε ένα παλιό υπολογιστή αφού έκανα την εγκατάσταση και του server και εν συνεχεία του xampp και προσπάθησα να τεστάρω αν όλα λειτουργούν δοκίμασα να μπω τοπικά από έναν άλλο υπολογιστή στην default port 80 και έμπαινε κανονικά στην αρχική σελίδα του xampp χωρίς να ζητάει password τώρα κάθε φορά που προσπαθώ να μπω "τρώω αυτό το πακέτο" http://imageshack.us/photo/my-images/19 ... xampp.jpg/ και πραγματικά δεν γνωρίζω πως να το ξεπεράσω δεν γνωρίζω πολλά είμαι φουλ αρχάριος αλλά προσπάθησα να βγάλω άκρη με το searching στο γκούγκλ αλλά τίποτα...Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω και μερικά άλλα πράγματα τα οποία έχουν να κάνουν με το ssl to httpd + ftp , από μόνος μου τροποποίησα το αρχείο htppd.conf (το οποίο έχει να κάνει με το port που θα συνδέεται το xampp) , το αρχείο httpd_ssl.conf το οποίο έχει να κάνει με το ssl ( αλλά πραγματικά ενώ έχω κάνει port forwarding στο ρούτερ δεν μπορώ να κάνω connect με το puTTy από άλλο σύστημα που είναι συνδεδεμένο τοπικά...) και τέλος νομίζω πως για το ftp είναι το portftpd.conf (που έχει το port 21 αλλά εδώ μπορώ να συνδεθώ με το filezilla τοπικά οπότε κομπλέ).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Στέργιος,

(*Εύχομαι να ανάρτησα το τόπικ στο σωστό section)
serjio
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ubuntu server 10.4 problem with xampp (xampp user defpw)

Δημοσίευσηαπό Qdata » 10 Ιούλ 2011, 15:53

Χωρίς να είμαι σίγουρος, δοκίμασε να δώσεις για username ή root ή το όνομα του χρήστη σου.Και για κωδικό τον κωδικό που επέλεξες για root και χρήστη αντίστοιχα.Δεν μπορώ να σε βοηθήσω εγώ παραπάνω.Για FTP,SSH κτλ έχουμε οδηγούς πολλούς εδώ: viewtopic.php?f=9&t=859 .Ψάξε στην λίστα και θα δεις πως να κάνεις και τον FTP και συνδέσεις SSH. :)
Linux User: #530165
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 11.04 32bit σε Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz
(Notebook) Προδιαγραφές ⇛ 2x Intel(R) Atom(TM) CPU N270 @ 1.60GHz │ 1016MB │ HDA-Intel - HDA Intel -- USB-Audio - USB AUDIO│ 1024x600 pixels
Νέος στο Linux?Οδηγοί - How to - Tutorials
Qdata
powerTUX
powerTUX

IRC: dimos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό serjio » 10 Ιούλ 2011, 19:03

Τα έχω δοκιμάσει αυτά που λες τίποτα όμως...
serjio
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sanctusmob » 17 Φεβ 2012, 11:24

Γιατί έβαλες xampp? Τι θέλεις να κάνεις ακριβός?
-------------------------

There are 10 types of people in the world:
Those who understand binary, and those who don't...

-------------------------
Άβαταρ μέλους
sanctusmob
babeTUX
babeTUX

IRC: The-mob
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Servers & Thin Clients