Πολλές εφαρμογές βλέπω ότι έχει, για μένα ομολογώ άγνωστες..
Συντονιστής: Geochr

parisfr έγραψε:Καλησπέρα σας. Φίλε noati νομίζω οτι δεν έχει καταλάβει τίποτα και εδώ όπως πάντα είσαι επιθετικός και αρνητικός με το οτιδήποτε. Παραθέτω κείμενο που είναι δημοσιευμένο στην ιστοσελίδα μας.
...

alkisg έγραψε:Αν και δεν έχω δει τη διανομή, συγχαρητήρια στα παιδιά.
Μια παρατήρηση μόνο: αυτόν τον καιρό γίνονται meetings και συζητήσεις για το τι θέλουμε να περιέχει το edubuntu στην Jaunty, οπότε μας δίνεται η δυνατότητα να το προσαρμόσουμε στην ελληνική πραγματικότητα (όποιος θέλει να συμματάσχει, #edubuntu στο irc.freenode.net ή edubuntu-devel mailing list). Π.χ. εγώ ζήτησα να συμπεριλάβουν το Kolourpaint επειδή το χρησιμοποιώ στην Α' Γυμνασίου.
Θα χωριστεί κατά πάσα πιθανότητα σε δύο πακέτα, edubuntu-primary και edubuntu-secondary, οπότε όποιος δεν θέλει παιδικό interface απλά θα βάζει το edubuntu-secondary (ή το Canonical supported ubuntu-edu-secondary).
Μοιράζοντας τόσο πολύ τις δυνάμεις μας σε διαφορετικές διανομές κτλ ίσως τελικά προσφέρουμε λιγότερα από όσα αν επικεντρωθούμε σε μία.
Υπάρχει επίσημη γραμμή από το Υπουργείο για (edu)Ubuntu / LTSP, οπότε ίσως είναι καλύτερα να ενωθούμε εκεί.
Κι εγώ Debian ήθελα αντί για Ubuntu, αλλά άντε μετά να δίνουμε οδηγίες για εγκαταστάσεις των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του ΥΠΕΠΘ και ρυθμίσεις σε ένα σωρό διαφορετικές διανομές...
Μία διανομή, ένα repository για ελληνικά προγράμματα και όταν με το καλό πιάσουμε ένα 20-30% user base στα ελληνικά σχολεία μετά ας κάνει ο καθένας ότι θέλει, θα υπάρχει η σχετική τεχνογνωσία...

stavrosLinux έγραψε:Ποιο Υπουργείο, ποιά επίσημη γραμμή και ποια εκπαιδευτικά προγράμματα ΥΠΕΠΘ; υπάρχουν links;

βάζουμε και το όνομα / nick ποιος το έχει γράψει , αυτό που κάνεις δεν είναι σωστό , οκ , μάλλον δεν σου αρέσει αυτό που έχουν κάνει και δεν σου "γεμίζει το μάτι" τότε δώσε μας αυτό που έκανες εσύ η έστω το project που συμμετέχεις εσύ να το αξιολογήσουμε .έγραψε:κάτιέγραψε:

Επιστροφή στο Εκπαιδευτική Κοινότητα του Ubuntu (Συζητήσεις, Νέα, Ανακοινώσεις)