panas έγραψε:Κγια να φερουν γνωμη πανω σε ενα θεμα, μερικες φορες χρειαζετε να εχουν κανει και μια δοκιμη
του αναφερομενου λογισμικου.
Βοηθατε ετσι να και την επιχειρηματολογια σας και τους τους αλλους που θα ζητησουν βοηθεια.
Ενώ εσύ τους μηδενίζεις και καθάρισες...
Και πάλι δεν κατάλαβες αυτό που εννοούσα (ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις)... Η ένστασή μου ήταν στον τρόπο που εκφράζεσαι...
Με τα γραφόμενά σου στην επίμαχη δημοσίευση:
panas έγραψε:Τα πακετα που περιλαμβανει μπορειτε να τα προσθεσετε σε μια
κανονικη εγκατασταση χωρις να χρειαστει να κατεβασετε το iso.
Γλυτωνετε bandwith και χρονο αν θελετε να το δοκιμασετε.
πιστεύεις πραγματικά ότι με κάτι τέτοια τους βοηθάς;
Θέλεις να τους βοηθήσεις; Βοήθα εποικοδομητικά... Δεν θέλεις να τους βοηθήσεις ή δεν σου αρέσει το project; Μην ασχολείσαι, μην λες τίποτα... Δεν χρειάζεται να γίνεις κακός και ερειστικός...
Ελπίζω επιτέλους να κατάλαβες τι εννοούσα.. Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις...
panas έγραψε:Και εφοσον υπαρχει θεμα με αιτημα το οποιο εκανα και εγινε δεκτο ας αναιρεθει.
Και δεν μου εκανε χαρη , ειναι στα πλαισια λειτουργιας ενος φορουμ.
Το πως θα λειτουργεί το forum δεν θα μας το υποδείξεις εσύ... Η αλλαγή ενός nickname περνάει από κάποιες διαδικασίες που δεν χρειάζεται να σου τις αναλύσουμε... Ο pkst λανθασμένα μετά από επίμονα pm που του έκανες, προκειμένου να ησυχάσει από αυτά, παρέκαμψε τις διαδικασίες...
panas έγραψε:
Το νικ ζητησα να αλλαχθει γιατι μελος της ομαδας σας μου ανεφερε πως για να εχει βαρυτητα καποια αιτηση μου
θα πρεπει να ειμαι "επωνυμος".
Ναι σωστά, για να αλλάξεις nickname (όπως και σε άλλους που έχουμε αλλάξει) πρέπει να είσαι επώνυμος, κοσμικός, να κυκλοφορείς με τη Paris Hilton και να οδηγείς οπωσδήποτε Ferrari... A, να μην ξεχάσω και το σκυλάκι (ράτσας παρακαλώ) που πρέπει να έχεις στην κατοχή σου...
panas έγραψε:
Οσο για το αν ειμαι αρεστος η οχι ειναι επιλογη μου.
Επιλογή του καθενός είναι να είναι οτιδήποτε αλλά να μην ενοχλεί τους συνανθρώπους του... Εάν τους ενοχλεί τότε υπάρχει πρόβλημα και δεν είναι υποχρεωμένοι οι υπόλοιποι να ανέχονται τα καμώματά του...
panas έγραψε:Και η διαγραφη μου απο εδω δεν θα δωσει + σε μενα και - σε σας.
Γιατί πάντα επικαλείσαι τη διαγραφή σου από το forum δεν μπορώ να το καταλάβω... Τι διάολο, έχεις κάνει τάμα να σε κάνουν ban από το forum ubuntu-gr; Τι +, -, *, / μου λες...