Πήρε ο αδερφός ενός φίλου μου το Acer Aspire One... Και επειδή δεν έχω και μεγάλη εμπειρία από laptop... Γι' αυτό..
1) Μπορείτε να μου πείτε πόση ώρα πρέπει να φορτωστεί η μπαταρία για πρώτη φορά...? (Δεν ρώτησε...)
2) Για να γίνει σωστά το dualboot χρειάζτε κανά κόλπο όπως στο Toshiba...?
3) Δεν το έχω ανοίξει ακόμα... Αλλά το Edubuntu τι διαφορά έχει από το κανονικό...? Γενικά έχω καταλάβει ότι πάνω κάτω οι διανομές είναι χωρισμένες σε 2 με 3 ομάδες που το μόνο που αλλάζει σε δύο διανομές τις ίδιας ομάδας είναι τα προεγκατεστημένα προγράμματα...
4) Χρειάζετε να κάνω μόνιμο προσάρτηση ώστε να υπάρχει κοινός σκηρός ανάμεσα στο XP και linux... Ή είναι ήδη έτοιμο...!
5) Από διαμερισματοποίηση (partition) τι παίζει έχει swap, home.. κλπ...?
Τα ρωτάω γιατί δεν ξέρουν από Pc εκτός από games, ταινίες, και μουσική.. και θα πάω να του εξηγήσω μερικά και θέλω να πάω έτοιμος... Βλέπετε δεν θυμάμαι απ' έξω πολλά για linux (Απλά βρίσκω κάθε φορά το κατάλληλο topic) οπότε θέλω να βρώ τα κατάλληλα "How to" για να τους τα προσαρμόσω... Χωρίς να σπαταλάω χρόνο εκείνη την στιγμή...
Αν γίνετε οι απαντήσεις να είναι άμεσες και συνοπτικές.. Πχ στο 4 το εχω κάνει στο pc μου... απλά θέλω να έχω σε ένα flash το κατάλληλο τρόπο (τι πρέπει να κάνω...) και να μην ψάχνομαι ακείνη την στιγμή...