smav έγραψε:Επιτέλους τελείωσα με αυτήν την ιστορία! Το πήγα στην Toshiba και μου βάλανε Ubuntu. Ελπίζω να το βάλανε σε διαφορετικό partition (τουλάχιστον έτσι μου είπαν όταν το παρέδωσα, αλλά δεν ξέρω πώς να το ελέγξω). Παρακάτω επισυνάπτω την οθόνη της επιλογής λειτουργικού και την πρώτη εικόνα που αντίκρισα μπαίνοντας στο ubuntu.
Πρέπει να είναι πράγματι σε ξεχωριστή κατάτμηση, διότι εδώ βλέπουμε το grub σε λειτουργία. Βλέπουμε ακόμα ότι έγινε «επέμβαση» στο grub ώστε να εμφανίζεται πρώτη η επιλογή για WindowsXP.
Μπορείς να επιβεβαιώσεις, αν πας στο Βοηθήματα/Τερματικό, και γράψεις sudo fdisk -l
smav έγραψε:
Γενικά, η εγκατάσταση έγινε γρήγορα (περίμενα 20-30 λεπτά να μου το φέρουν) και υπήρχαν κι άλλοι που πήγαιναν τα netbook τους για την ίδια δουλειά. Μάλιστα αν κάποιος δεν μπορεί να το πάει επιτόπου, μπορεί να το στείλει με acs δωρεάν (έχουν μια υπηρεσία collect and return). Οπότε αν κάποιοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, ας επιλέξουν έναν από τους δύο τρόπους για να το πάνε στην toshiba.
Εδώ βλέπουμε το Ubuntu Remix με την ελληνική επιλογή για το περιβάλλον. Είναι εξαιρετικό να φαίνεται η δουλειά που έχει γίνει για να είναι το περιβάλλον μεταφρασμένο.