toumbo έγραψε:Το Doudoulinux το ξέρεις; Το σηκώνει ο υπολογιστής;
Θεωρητικά δεν με παίρνει λόγω επεξεργαστή (800Mhz min). Θα του ρίξω μια ματιά όμως γιατί δεν το είχα υπόψιν μου...Ευχαριστώ!
Συντονιστής: Geochr
toumbo έγραψε:Το Doudoulinux το ξέρεις; Το σηκώνει ο υπολογιστής;
Learner έγραψε:
Το κατεβάζω τώρα να το τεστάρω στο ίδιο εικονικό μηχάνημα . Αν και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχει Ελληνικά.
Learner έγραψε:Το κατεβάζω τώρα να το τεστάρω στο ίδιο εικονικό μηχάνημα . Αν και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχει Ελληνικά.
toumbo έγραψε:Learner έγραψε:
Το κατεβάζω τώρα να το τεστάρω στο ίδιο εικονικό μηχάνημα . Αν και απ' ότι καταλαβαίνω δεν έχει Ελληνικά.
Εχει ελληνικα. Μαλλον δεν scrollαρες καλα. http://download.doudoulinux.org/?lang=en
Εχει και torrents.
mmyron έγραψε:Και εγώ τώρα καίω το iso. Μου φαίνεται, θα περάσω κάποιο *buntu για να έχει η δασκάλα να δουλέψει και θα δώσω και το cd του doudoulinux για να έχει για τα μικρά. Έτσι δεν θα έχει φόβο μην γίνει στραβή....
πάει μια χαρά. !!Learner έγραψε:σε εικονικό μηχάνημα με 1 πυρήνα, 256MB ram και 64MB κάρτα γραφικών.
mmyron έγραψε:Δοκιμάζοντάς το στο μηχάνημα της υπογραφής μου, κάποια μηνύματα εμφανιζόταν με "κουτάκια" αντί για γραμματοσειρά, δεν ξέρω γιατί... Πάντως φαίνεται μια χαρά για τη δουλειά που το θέλουν στη τάξη και για την δασκάλα (κανένα κειμενάκι στο χαλαρό κλπ). Θα δοκιμάσω πλήρη εγκατάσταση μ' αυτό πριν μπώ σε διαδικασία για κάτι άλλο. Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα...
simosx έγραψε:
Έχεις κουτάκια όταν η επιλεγμένη γραμματοσειρά δεν έχει ελληνικούς χαρακτήρες.
Ρυθμίζεις κάποια άλλη γραμματοσειρά.
Μπορείς να δοκιμάσεις τη γραμματοσειρά Ubuntu που βρίσκεται στο....
/usr/share/fonts/truetype/ubuntu-font-family/
tux@doudoulinux:~$ sudo doudou-installer
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/doudou-installer", line 836, in <module>
print DiskList
UnicodeEncodeError: 'ascii' codec can't encode character u'\u0392' in position 26: ordinal not in range(128)
Επιστροφή στο Εκπαιδευτική Κοινότητα του Ubuntu (Συζητήσεις, Νέα, Ανακοινώσεις)