ALdaperan έγραψε:UnKnown96 έγραψε:Το έχω ξαναπεί, όλοι δεν χρησιμοποιούν τους ύπολογιστές σαν τους Hacker ή γενικά σαν και αυτούς που ξέρουν τι τους γίνεται.
Αν δείτε υπολογιστές που τους χρησιμοποιούν 3 χρόνια αρχάριοι (χωρίς Format), άσε. Εγώ πάντα βλέπω 3 πράγματα:
1. Windows XP (κλασσικά...!)
2. Συλλογή από ιούς.
3. Ένα Desktop που δεν χοράνε άλλα εικονίδια! (Άσχημο κουσούρι!!!)
Αυτά.
Δεν είναι θέμα να εισαι Hacker ή να γνωριζεις ενα σωρρο πραγματα απο υπολογιστες για να τα αποφυγεις ολα αυτα !! Κοινή λογική θέλει : Δεν κατεβάζω τίποτα απο πηγές που δε γνωρίζω , κανουν μπαμ μωρέ συνηθως οι κίνδυνοι που κρύβονται .. οταν πας και κατεβάζεις απο σελιδες που ειναι γεματες με διαφημίσεις ή ψάχνεις cracks κλπ κλπ .. ε δε θελει και πολύ μυαλο θα την πάθεις τη ζημιά !!
Αυτο με τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας που λες , πραγματικα δεν τον αντεχω να το βλέπω . Φιλος μου ( μονο αρχαριο δεν τον λες ) έχει την επιφάνεια του γεμάτη !! Δεν υπάρχει χωρος για αλλα εικονίδια !! Φαντασου εικονα έτσι ε? Εγω δεν το μπορώ αυτο το πράγμα .. με κουράζει , θελω τάξη!! Αυτό ειναι στον χαρακτήρα του χρήστη δεν εχει να κανει με το αν ειναι αρχαριος ή οχι

Πως θα έχεις λογική αν δεν έχεις εμπειρία;
Έσει λόγο της απασχόλησης σου, σκεύτεσε:
" Να ένα crack, Τέλεια!!! Επ, για κάτσε μήπως είναι ιός; Για να το ελέξω! "
Αν και τις περισσότερες φορές όπως είπες, κάνει μπαμ ακόμα και από τις σελίδες...
Αρχάριος:
Διαβάζει την σελίδα....
Καταλαβένει με τα πολλά, ότι αν το χρησιμοποιήσει θα πάρει το πρόγραμμα τζάπα.
Χορεύει και ένα καλαματιανό από την χαρά του.
Το κατεβάζει, το ανοίγει και τρέχει σε τεχνικούς...
Με λίγα λόγια, δεν έχουν την λογική ή ας το πούμε την πονηριά!
Αυτά τα αποκτάς με εμπειρία και δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να την έχει.
Και αν ήταν κοινή λογική, η δουλεία του τεχνικού δεν θα υπήρχε έτσι;...
Όπως δεν θα υπήρχαν και συνεργεία αυτοκινήτων γιατί αν ήξερε ο καθένας τα βάσικα θέματα προβλημάτων θα τα απέφευγε...
Και όχι μόνο αυτές...
Όσο για τα εικονίδια...
Και να μην υπήρχαν, πραγματικά δεν θα με πείραζε.