Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
τή φωτογραφία τήν έβγαλα φέτος τα Χριστούγεννα, το "Green Ubuntu" το έκανα με Inkscape καί το wallpaper με Gimp
δέν είναι καμμία φοβερή δουλειά, αλλά είναι πολύ ξεκούραστο θέμα γιά τά μάτια
Σταθερή είναι η διανομή που προσπαθείς ανεπιτυχώς να κρασσάρεις Linux: Low┃Προγραμματισμός: No┃Αγγλικά: Good Είμαι αναλφάβητος, ανιστόρητος και άξιος της μοίρας μου
Clouzo έγραψε:Φιλε βάλε και κανα σκληρό στο PC σου ... χαχαχα Για να τους κάνεις mount όλους θα σου παίρνει κανα δεκάλεπτο
Ποιος, εγώ; Μπα, στο πι και φι γίνονται mount/unmount ό,τι θέλεις ... τα πάντα όλα λέμε τώρα! Έχω κι άλλο ένα ωραίο στιγμιότυπο αλλά είναι κάπως άσεμνο και μας διαβάζουν κι ανήλικοι ...
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials 1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος 2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10 3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4 4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779] 5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)