tolis_01 έγραψε:Ούτε κι εγώ, αλλά εκτός απροόπτου το φόρουμ όταν κανεις εγγραφή λέει πως πρέπει να είσαι 13+.
Είσαι σίγουρος?
Για το θέμα των εικόνων τώρα...
Προχτές εγκατέστησα ubuntu σε ένα πιτσιρικά τετάρτης δημοτικού.
Καθώς έκανα την εγκατάσταση του έδειχνα και μερικές εικόνες για το πως μπορεί να γίνει.
Ευτυχώς δεν έπεσα πάνω στις παραπάνω εικόνες. Τι θα λέγαν οι γονείς του για το θέαμα αν το έβλεπαν ενώ εγώ είχα κάνει πιο πριν αναφορά για εκπαιδευτικές εφαρμογές κτλ?
"Τέχνη" είναι και τα κείμενα του Ντε Σαντ. Δεν νομίζω πως είναι κατάλληλα για να διαβαστούν απο όλους, οποιασδήποτε ηλικίας.
Τέχνη είναι και το hard pr0n. Όχι όμως για όλους.
Επίσης δεν καταλαβαίνω την εμμονή του @pc_magas να μας δείχνει συνεχώς εικόνες που στο μόνο που διαφέρουν είναι τα αισθησιακά wallpapers.
Δεν είναι αυτό το αντικείμενο του παρόντος νήματος και ούτε και το φόρουμ είναι κατάλληλο για ανταλλαγή απόψεων και εικόνων που είναι αισθησιακά.
Το να βάλει ένα screenshot εντάξει, να το δεχτώ. Το να βάζει κάθε βδομάδα 3-4, όχι.
Ναι, η ενότητα timeout είναι για θέματα άσχετα απο το αντικείμενο του forum.
Δεν χρειάζεται όμως να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μελών με αντικείμενα εκτός του πραγματικού σκοπού.
Όποιος έχει έντονες ανησυχίες για κάτι πέρα του ubuntu μπορεί να επιλέξει κάποιο πιο κατάλληλο φορουμ ή οτιδήποτε.
Αν τα παραπάνω δεν γίνονται κατανοητά, απλά λυπάμαι.