1001 τρόποι να καταστρέψετε τον υπολογιστή σας

...wallpapers, screenshots, videos, χιούμορ, κλπ

Συντονιστές: Geochr, konnn

Re: 1001 τρόποι να καταστρέψετε τον υπολογιστή σας

Δημοσίευσηαπό Gavriil » 22 Οκτ 2008, 13:50

E προσπάθησε να κατεβάζεις κάτι την ώρα που θα σου σβήσει.

Ενα άλλο κολπάκι είναι για χρόνια να βάζετε τον υπολογιστή σας στο hibernate αντί για ολοκληρωτικό σβήσιμο .
Gavriil
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Alpan » 24 Νοέμ 2008, 00:31

Ακόμη δεν γέμισαν οι 1001 τρόποι; Λοιπόν, πάμε στο δικό μου. Χρειάζεστε μια δισκέτα, ένα κουτάκι σπίρτα και φυσικά ένα floppy Drive. Ανοίγεις την δισκέτα και στην μεριά που έχει εκείνο το βαμβακερό κάλυμα, ρίχνεις το μπαρούτι που προηγουμένως έχεις τρίψει από το κουτάκι με τα σπίρτα (εαν έχετε πραγματικό μπαρούτι ακόμη καλύτερα). Κλείνεις τη δισκέτα και στο πρώτο BOOT (εάν την έχουμε σαν BOOT Device) ή στο άνοιγμα της δισκέτας ...... φλόγες, λιωμένο πλαστικό και καρβουνιασμένο μηχανάκι.. Εύκολο ε; Το έχω κάνει πριν από καμμιά 10άρια χρόνια στο σχολείο.. Αν θυμάμαι καλά το είχα διαβάσει πρώτη φορά στο "Anarchist Cookbook". Έάν είναι πολύ extreme, παρακαλώ κάποιον διαχειριστή να το σβήσει..
Alpan
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Puppet_Master » 24 Νοέμ 2008, 16:02

καλο θα ηταν να αναφερουμε προσωπικες μας εμπειριες διοτι τροποι να διαλυσεις ενα pc υπαρχουν απειροι...
One of the main causes of the fall of the Roman Empire was that, lacking zero, they had no way to indicate successful termination of their C programs.
Άβαταρ μέλους
Puppet_Master
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Phantomas » 30 Νοέμ 2008, 04:20

Πριν αρκετά χρόνια είχα συνδέσει και τα δύο καλώδια (ψηφιακό + αναλογικό) από την ΑΤΙ κάρτα γραφικών μου στην οθόνη μου με αποτέλεσμα μετά από λίγες κανονικότατες λειτουργίες η κάρτα γραφικών να καεί... τώρα τι και πώς δεν ξέρω πάντως η κάρτα αντικαταστάθηκε από καινούρια μιας και την κάλυπτε η εγγύηση ....

Ένα άσχετο αλλά κουφό: Mετά από αλλαγή μητρικής η σύνδεση στο internet δεν δούλευε ... Την μητρική την επέστρεψα στο μαγαζί (μεγάλο+γνωστό μαγαζί) το οποίο την άλλαξε με καινούρια λέγοντας οτι όντως έχει κάποιο πρόβλημα... με την καινούρια μητρική συνέβη το ίδιο και μου την αλλάξαν πάλι. Με την τρίτη καινούρια πάλι το ίδιο... μέχρι που στην τέταρτη θυμήθηκα πως είχα βάλει MAC Address filtering στο router :P
Άβαταρ μέλους
Phantomas
punkTUX
punkTUX

IRC: Phantomas
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό st2 » 30 Νοέμ 2008, 12:05

Γεια σας
νεος και ασχετος
καινουρια ραμ και παω να την βαλω με το το μηχανημα κλειστο αλλα στην πριζα
την καιει
το ακουω
λεω κατι εκανε η μανα μου
ανοιγω το pc βλεπω κατι μπε οθονες κατι μαυρες με γραμματα
δεν εδινα σημασια

μπαινω μεσα και βλεπω κατι βιντεακια
οσπου ακουγεται το τελος του τροφοδοτικου
ανοιγω παλι το κουτι και κοιταω φωναζω και ενα φιλο πιο εξπερτ
και ναι ηταν τροφοδοτικο

βγαζω την ραμ την παω στο μαγαζι μου την αλλαζουν

παω το tower στο μαγαζι αλλο και τους λεω με το πιο αθωο υφος οτι κατι ακουσα
το πορισμα τους ηταν οτι καποιο ανεμισταρακι χαλασε σηκωσε θερμοκρασια καηκε κατι στην mobo και χτυπησε τροφοδοτικο
πηρα ενα νεο ανεμιστηρακι μου δωσαν και το παλιο που δουλευει ακομα ενω το αλλο καπου τα εφτυσε
και μου τα αλλαξαν ολα
το ωραιο ειναι οτι μου εβαλαν και αλλη ραμ :-)

οποτε στο τελος ειχα ραμ χ3
Με εκευριζει το GNU/LInux γιατι 1.δεν το ξερω2.δεν εχει τις εφαρμογες που θελω3.εχω πολλες αποριες

1.Ποιος τα ξερει ολά?2.Με λιγη υπομονη θα τις βρουμε ή θα τις φτιαξουμε3.Γι`αυτό είμαι μέλος και σ`αύτο το forum

Από προγραμματισμό δεν ξερω τιποτα
Άβαταρ μέλους
st2
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dexter_ax » 14 Δεκ 2008, 04:50

Σε ποιον τρόπο είμαστε?
Θα σας πω κι εγώ μια προσωπική εμπειρία.
Τι χρειάζεται: ένα λαπ τοπ 2 χρονων περίπου με vista, ένα tv tuner και το γραφείο μου ή κάποιο στο ίδιο χάλι :D
Αφήνετε το λαπ τοπ στο γραφείο το οποίο είναι γεμάτο αντικείμενα με αποτέλεσμα το λαπ τοπ να μην πέρνει αέρα από γύρω γύρω,ανοιχτό με το tv tuner να παίζει σε full screen και 3-4 μέρες ασταμάτητα(είτε είστε σπίτι είτε όχι) την τρίτη τέταρτη μέρα ελαχιστοποιήστε το παράθυρο που παίζει τηλεόραση και ανοίξτε αμέσως μερικά προγράμματα όπως photoshop, reason κλπ.Ο υπολογιστής θα κολήσει(είναι 100% σίγουρο αν έχει windows) με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τον κλείσετε κρατώντας πατημένο το κουμπί on/off για κάποια δευτερόλεπτα.
Μόλις πάτε να ξανανοίξετε τον υπολογιστή θα συνειδητοποιήσετε ότι κάηκε η κάρτα γραφικών, και επειδή οι κάρτες γραφικών στα λαπ τοπ είναι πάνω στη μητρική θα χρειαστεί να αλλάξετε όλη τη μητρική.

Ευτυχώς όταν το έπαθα το λαπ τοπ μου ήταν στην εγγύηση..το θετικό είναι οτι μετά από λίγο καιρό μου παρουσίασε πρόβλημα το tv tuner και από τότε βλέπω πολύ σπάνια τηλεόραση..
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 64bit σε Desktop με: Intel i3 @2.93GHz │ 4GB Ram│ ATI HD4300/4500 | mobo: gigabyte p55m-ud2
dexter_ax
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nasosdtps » 23 Ιουν 2009, 17:11

Ας κάνω και εγώ το 1ο μου post και θα το κάνω στο θέμα που μπορώ να πώ πως είμαι πολύ καλός

Δώρο γενεθλίων από μία φίλη: μια mini-σκούπα με θύρα usb για να καθαρίζει το πληκτρολόγιο του laptop. Έχω ξαπλώσει στο κρεβατι και μιλάω μέσ msn με κάτι φιλαράκια, όταν λοιπόν μπήκε online λέω εδώ είμαστε θα κάνω video-call για να δει πώς δουλεύει όπως γέρνω το κορμί μου προς τη μεριά του θρανίου να πάρω τη σκούπα πέφτει το laptop και σκάει με την οθόνη το καλό ηταν πως δεν φαινόταν αν έσπασε η οθόνη αλλιώς καμία εγγύηση δε θα το κάλυπτε. Οπότε για σίγουρο αποτέλεσμα στα Laptop απλά πετάξτε τα απο το κρεβάτι κάτω αλλά μη κάνετε το ίδιο λάθος με εμένα φροντίστε αν σπάσει η οθόνη αλλιώς ξαναπροσπαθήστε

sorry αν είμαι offtopic
nasosdtps
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό hoffman » 23 Ιουν 2009, 18:08

Για το εξής χρειάζεστε απλώς καιρό με μπόλικες αστραπές. Φροντίστε εκείνη την ώρα να γράφετε δεδομένα στον σκληρό, και την επομενη φορα που θα ανοίξετε το pc ο σκληρός θα είναι κατεστραμμένος και το λειτουργικό χαμένο.*

*Η χρήση ups δεν ενδείκνυται

Spoiler: show
Παράξενο, αλλα δεν είδα πουθενά το rm -rf /
Software: Ubuntu 10.04 32bit
Hardware: Intel Pentium 4 3.40GHz/RAM 1GB/
Εικόνα
hoffman
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό alexandros.deb » 29 Ιουν 2009, 11:08

Πληκτρολογείς σε ένα τερματικό αυτό και το σύστημα παθαίνει κατάρρευση σε λίγα δευτερόλεπτα:
Κώδικας: Επιλογή όλων
:(){ :|:& };:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fork_bomb
Νόμος 43 της πληροφορικής: Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβ
Segmentation fault - Core dumped
alexandros.deb
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό nofun » 28 Νοέμ 2009, 14:28

Ποτέ μα Ποτέ μην βάλετε αντί για την πάστα του επεξεργαστή οδοντόκρεμα....Τελικά δεν έχουν τις ίδιες ιδιότητες...Αντεξε για 3 (τρεις!!) εβδομάδες αλλα στο τέλος δεν άντεξε.Στα συν μπορώ να πω οτι είναι η ευχάριστη μυρωδιά που βγάζει το μηχάνημα.Στα μείον το 65 στην θερμοκρασία του CPU....Τα καταραμένα τα XP μου κάψανε το συστημα..... :angel:
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι┃ Αγγλικά: Καλά
Ubuntu 10.04 σε HP dv6000
Προδιαγραφές ⇛T2350 @1.86GHz │RAM 2Gb │943/940GML│Wireless 3945ABG │HD Audio│Οθόνη 15,4"
Desktop : Ubuntu 10.04
Προδιαγραφές ⇛ Intel(R) Core(TM)2 CPU@ 1.86G┃RAM 3Gb┃GeForce 7300 LE┃Οθόνη LG)-19"
nofun
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Put the FUN back