silvestros έγραψε:dtrzG έγραψε:Πραγματικα δε μπορω να τα βλεπω τα 7.Ειναι κακογουστα!
Νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο. Κατα την γνωμη μου αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πιο ομορφο λειτουργικο απο τα win7. Και μερικοι που λενε οτι το KDE4 ειναι πιο ομορφο, συμφωνω μονο για τα buttons, για τα υπολοιπα ας το ξανασκεφτουν. Ποιο αλλο λειτουργικο εχει διαφανη παραθυρα? Ακομα και το Mac OS (που θεωρειται και καλα ομορφο) δεν φτανει τα 7.
Sorry αλλα αυτη την φορα η MS εκανε εππαγελματικη δουλεια. Τουλαχιστον αυτο της το αναγνωριζω.
Anyway... αυτα ειναι δικες μου βλακειες
silvestros έγραψε:Νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο. Κατα την γνωμη μου αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πιο ομορφο λειτουργικο απο τα win7. Και μερικοι που λενε οτι το KDE4 ειναι πιο ομορφο, συμφωνω μονο για τα buttons, για τα υπολοιπα ας το ξανασκεφτουν.
silvestros έγραψε:
Ποιο αλλο λειτουργικο εχει διαφανη παραθυρα? Ακομα και το Mac OS (που θεωρειται και καλα ομορφο) δεν φτανει τα 7.
silvestros έγραψε:
Sorry αλλα αυτη την φορα η MS εκανε εππαγελματικη δουλεια. Τουλαχιστον αυτο της το αναγνωριζω.
silvestros έγραψε:Ποιο αλλο λειτουργικο εχει διαφανη παραθυρα? Ακομα και το Mac OS (που θεωρειται και καλα ομορφο) δεν φτανει τα 7.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
ubuntunoid έγραψε:
Uploaded with ImageShack.us
Το wallpaper είναι από προηγoύμενο ποστ του YianPan
ftso θα μας τρελάνεις καμιά ώρα. Πολύ ωραίο desktop !!!
g00fy έγραψε:silvestros έγραψε:
Ναί, όπως πάντα. Αχόρταγο λειτουργικό, 4πύρινοι επεξεργαστές και 3GB RAM για να έχεις τις επιδόσεις ενός P4 με 1GB RAM στο Linux. Για να κάνεις οτιδήποτε καλό πρέπει να το αγοράσεις με άδειες χρήσης που σου κόβουν τα... πόδια.