@evolgen
WoW μπορείς να βάλεις και τι παίζει στο rythmbox και ακόμα να δίχνει το % χρήσης για κάθε πυρήνα ξεχωριστά στο CPU

pc_magas έγραψε:@evolgen
WoW μπορείς να βάλεις και τι παίζει στο rythmbox και ακόμα να δίχνει το % χρήσης για κάθε πυρήνα ξεχωριστά στο CPU

pc_magas έγραψε:@evolgen
Πως έβαλεσ την χρωματική απόκλιση στους μετρητές? Μπορεί να είναι και κατακόρυφη?

ALdaperan έγραψε:ρε c evolgen κανα 5λεπτο χαζευα το background σου

Νομίζω υπάρχει σχετική ρύθμιση στο gconf. Δώσε σε ένα τερματικό gconf-editor και εκεί κάνε disable την επιλογή "volumes_visible" στο apps-->nautilus-->desktop. Για αυτές τις κρυφές ρυθμίσεις αντιπαθώ το GNOME.s.dalas έγραψε:ίσως είμαι λίγο off θέματος αλλά δε βρήκα κάτι παρόμοιο οσο έψαχνα και εδώ ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε.
σε gnome όταν κάνουμε mount ένα δίσκο εμφανίζεται το αντίστοιχο εικονίδιο στην επαφάνεια εργασίας. μπορεί να αλλάξει αυτό? εννοώ να μην εμφανίζεται...

bendersteed έγραψε:Off topic:Νομίζω υπάρχει σχετική ρύθμιση στο gconf. Δώσε σε ένα τερματικό gconf-editor και εκεί κάνε disable την επιλογή "volumes_visible" στο apps-->nautilus-->desktop. Για αυτές τις κρυφές ρυθμίσεις αντιπαθώ το GNOME.s.dalas έγραψε:ίσως είμαι λίγο off θέματος αλλά δε βρήκα κάτι παρόμοιο οσο έψαχνα και εδώ ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε.
σε gnome όταν κάνουμε mount ένα δίσκο εμφανίζεται το αντίστοιχο εικονίδιο στην επαφάνεια εργασίας. μπορεί να αλλάξει αυτό? εννοώ να μην εμφανίζεται...