Αισθανεστε μοναξιες

...wallpapers, screenshots, videos, χιούμορ, κλπ

Συντονιστές: Geochr, konnn

Αισθανεστε μοναξιες

Δημοσίευσηαπό sotos21 » 24 Ιούλ 2011, 10:56

Η περιπετεια μου ξεκιναει χτες που αναγκαστηκα να μπω στα windows 7 επειδη αλλαζα οδηγους στο 11.04 και περιμενα πληροφοριες απο τον vagrale13(αδυνατον να μεινω στο ubuntu η θερμοκρασια με τους ανοικτους ειχε φτασει τους 70 βαθμους)
Μπαινω λοιπον στο φιλικο περιβαλον των windows και ανοιγω τον chrome να μπω στο forum για να στειλω το μηνυμα που ζηταω βοηθεια.Αφου τελειωνω σε 10 λεπτα αισθανομαι ηδη οτι μου λειπει το ubuntu,σκεφτομαι δεν μπαινω στο imagehosting να βλεπω το desktop μου για παρηγορια.Μπαινω λοιπον αλλα δε μου εφτανε, ηθελα μεγενθυση,κλικ λοιπον στην foto και ιδου το πρωτο μηνυμα...Συγχαρητηρια κερδισατε ενα κινητο,κλικ εγω στο x να κλεισει το παραθυρακι του μηνυματος καινουργιο μηνυμα...Ειστε σιγουρος οτι δεν θελετε την προσφορα,κλικ στο x αυτη τη φορα του chrome αλλο μηνυμα...Ισως την επομενη φορα να μην ειστε τοσο τυχερος.Μπαινω στη διαχειρηση εργασιων(δεξι κλικ στην μπαρα)και σταματησα ολες τις διεργασιες του chrome.
Δεν τον ξαναξεκιναω για τιμωρια,ανοιγω τον ΙΕ9 και περιμενοντας την απαντηση απο το forum, λεω δεν βλεπω κανενα βιντεακι στο youtube,τι τα ηθελα μολις ξεκιναει το video μαυριζει ολη η οθονη για δυο δευτερα και τσουπ πεταγετε ενα μηνυμα απο την microsoft να με ενημερωσει οτι το προγραμμα οδηγησης σταματησε να λειτουργει και επανηλθε αμεσως.Λεω θα ετυχε και συνεχιζω με αλλο video αλλα παλι τα ιδια και νατο παλι το γνωστο μηνυμα να με ξαναενημερωσει οτι μολις μου ξανασυνεβει.Την δευτερη φορα ειχε χαθει και το πλαισιο του παραθυρου του ΙΕ9(κατι μου θυμιζει αυτο). Ασυναισθητα παω να ψαξω για το compiz fusion,αλλα στην διαδρομη συνειδητοποιω τι παω να κανω.Σκεφτομαι δεν θα ξαναδιαμαρτυρηθω για το flash στο linux και οτι δεν με παει σημερα, καλυτερα να βγω απο εδω.
Στην διαδρομη ομως για το start menu πεταγεται αλλο μηνυμα απο το κατακιτρινο essentials να με ενημερωσει οτι κατι εντοπισε και πρεπει να κανω σαρωση επειγοντος.Αντε λεω να την κανω.Αφου ψαχνει κανενα πενταλεπτο βρισκει ενα virius και με καινουργιο μηνυμα μου προτεινει καραντινα,αντε λεω παλι για να το λες εσυ καντην, δινω εντολη και περιμενω...μηνυμα Το essentials δεν μπορεσε να ολοκληρωσει την εργασια εξαιτιας ενος προβληματος!στο καπακι κι αλλο μηνυμα με καινουργια προταση για καταργηση. Ενταξει λεω καντο περιμενω αλλα 5 λεπτα...μηνυμα Το essentials δεν μπορεσε να ολοκληρωσει την εργασια γιατι το αρχειο που πρεπει να καταργηθει ειναι πολυ μεγαλο!!!!!λες και του ζητησα να το φιλοξενισει.Hard reset και εγω απο τον φοβο καποιου καινουργιου μηνυματος.
ΗΜΑΡΤΟΝ 35 μολις λεπτα εμεινα μεσα και δεχτηκα καταιγισμο μηνυματων και οταν λεω οτι εχω αλεργια στα windows με λενε υπερβολικο.
Συμπερασμα: Αισθανεστε μοναξιες? ελατε στον υπεροχο κοσμο των παραθυρων του μπιλακου για να εχετε παντα συντροφια.
Τελευταία επεξεργασία από sotos21 και 24 Ιούλ 2011, 13:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur 6.3.0-7-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity:Unity7:ubuntu unity)
3 AMD Ryzen 7 7730U with Radeon Graphics ‖ RAM 15368 MiB ‖ASUS TN3604YA - ASUS Vivobook_S_Flip TN3604YA_TN3604YA
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Barcelo [1002:15e7] {amdgpu}
5 wlp1s0: MEDIATEK Corp. Device [14c3:7922]
Άβαταρ μέλους
sotos21
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Re: Αισθανεστε μοναξιες

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 24 Ιούλ 2011, 11:38

Γι αυτό λέγονται windows => παντου παραθυρα
Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριος | Προγραμματισμός: C | Αγγλικά: Μέτρια
Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-18-generic 32bit (en_US.UTF-8),
Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 2016 MiB ‖ ASUS INC. P5Q
AMD nee ATI RV770 [Radeon HD 4850] [1002:9442]
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό headless » 24 Ιούλ 2011, 16:27

Για τα ενοχλητικά pop-ups υπάρχουν πρόσθετα για chrome και firefox που σε απαλλάσουν από αυτά.
Επίσης το ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον προσαρμογέα γραφικών ανεξαρτήτως λειτουργικού,δείχνει οτι ίσως είναι hardware το πρόβλημα.
Δοκίμασες ποτέ να καθαρίσεις λίγο τη σκόνη;
Γνώσεις ⇛ Linux: Καλές ┃ Προγραμματισμός: Μέτριος ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό: debian wheezy/sid 64-bit (en_US.utf8)
Προδιαγραφές ⇛ CPU: 2x Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz │ RAM 3965 MiB │ ASUS INC. P5QL/EPU
Κάρτα γραφικών: nVidia GF104 [GeForce GTX 460] [10de:0e22]
Δίκτυα: eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168]
My Blog
Άβαταρ μέλους
headless
powerTUX
powerTUX

Launchpad: headl3ss
IRC: h3adl3ss
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό sotos21 » 24 Ιούλ 2011, 18:19

Oχι δεν εχω κανει καθαρισμο γιατι το μηχανημα ειναι μολις 4 μηνων.
Στα windows το συγκεκριμενο προβλημα ειναι γενικο και λυνεται οπως ηπαν με αναβαθμιση του bios,την οποια εκανα μεν χωρις αποτελεσμα δε.
έγραψε:Επίσης το ότι αντιμετωπίζεις προβλήματα με τον προσαρμογέα γραφικών ανεξαρτήτως λειτουργικού,δείχνει οτι ίσως είναι hardware το πρόβλημα

Με χτυπησες εκει που ποναω, τον συγκεκριμενο προσαρμογεα ακομα δεν εχω καταφερει να τον ενεργοποιησω σε linux.

YΓ HD 4250: προβληματα: στα win κανενα στο linux με ανοικτους υπερβολικη θερμοκρασια-καταναλωση με κλειστους αυξημενη μνημη
HD 5470: προβληματα: στα win το παραπανω στο linux απλα ανυπαρκτη
1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Καθόλου
2 Ubuntu 23.10 Mantic Minotaur 6.3.0-7-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity:Unity7:ubuntu unity)
3 AMD Ryzen 7 7730U with Radeon Graphics ‖ RAM 15368 MiB ‖ASUS TN3604YA - ASUS Vivobook_S_Flip TN3604YA_TN3604YA
4 Advanced Micro Devices, Inc. [AMD/ATI] Barcelo [1002:15e7] {amdgpu}
5 wlp1s0: MEDIATEK Corp. Device [14c3:7922]
Άβαταρ μέλους
sotos21
Freedom
Freedom

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dim459 » 24 Ιούλ 2011, 23:42

Γενικώς για λόγους ψυχολογικούς είναι καλό που και που να μπουτάρεις windows για να θυμάσαι πως ήσουν και πως είσαι, σαν τον Λευτέρη Πανταζή ένα πράγμα, φαντάζομαι οι ελαφρώς μεγαλύτεροι θα θυμάστε τη χιλιοειπωμένη ιστορία με το κασελάκι του λούστρου που το κράτησε για να θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια (και να ρίχνει και ένα σπέσιαλ επαγγελματικό γυάλισμια στα παπούτσια του θα προσέθετα εγώ ο κακοήθης).
Πριν από λίγες μέρες στο netbook της μεγάλης κόρης με windows χρ, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί από μόνο του ένα <<φίλτρο πλήκτρων>> χωρίς να το ενεργοποιήσει κανείς, κάτι από το assistive technologies ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Αφού λοιπόν τα αξιαγάπητα windows αποφάσισαν από μόνα τους ότι είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες, επειδή τα windows είναι γνωστό πως ξέρουν τα πάντα, ήταν προφανώς τελείως απαράδεκτη και αδιάφορη η δική μας άποψη ότι γενικώς δεν είχαμε κινητικά προβλήματα και θέλαμε να χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο κανονικά.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν το εν λόγω φίλτρο να μην απενεργοποιείται ούτε προσωρινά από το συνδυασμό πλήκτρων που πρότειναν τα windows, ούτε από το control panel και τις σχετικές ρυθμίσεις, ούτε κατόπιν εκτεταμένης έρευνας στο internet, ούτε κατόπιν της βοήθειας του κοινού (τηλέφωνο σε φίλο στις ΗΠΑ προγραμματιστή και Microsoft Partner -θα στείλω το λογαρισμό στη Microsoft), ούτε κατόπιν φοβέρας, ούτε κατόπιν ταξίματος σε άγιο, ούτε με τη χρήση πατροπαράδοτων μεθόδων (φάπα στην προβληματική συσκευή μήπως και δουλέψει).
Εν τέλει αναγκάστηκα να πάρω backup (με χίλια ζόρια, γιατί άλλα πάταγα κι άλλα έκανε) και να τρέξω το recovery του netbook ξαναπερνώντας τα windows από την αρχή.
Αν είναι δυνατόν φόρμαρα ένα pc για ένα κωλοφίλτρο πλήκτρων.
Το ότι η windoπληκτη μεγάλη κόρη μου τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να αξιοποιεί το partition με το ubuntu μάλλον είναι αντικείμενο άξιο σχολιασμού από το γνωστό τυπάκο του <<τυχαίο...δε νομίζω>> !
Γνώσεις ⇛ Linux: Αν μου δώσεις οδηγίες σε τερματικό δεν τρομάζω ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου┃ Αγγλικά: Εξαιρετικά
Λειτουργικό : Kubuntu 24.04 64bit.
Συσκευές-> Πάρα πολλές, θα στο γράψω ανά περίπτωση.
Άβαταρ μέλους
dim459
antiwinTUX
antiwinTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό clepto » 25 Ιούλ 2011, 00:02

ελιωσααααααααααααααα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
1 Γνώσεις Linux: Ικανοποιητικό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 13.04 raring 3.8.0-30-generic 64bit (en_US.UTF-8, Unity ubuntu), Ubuntu 3.8.0-19-generic, Windows 7
3 Intel Core i7-3537U CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3840 MiB ‖ ASUS K56CB
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 wlan0: Atheros Inc. AR9485 Wireless Network Adapter [168c:0032] (rev 01) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168 PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 0a)
clepto
antiwinTUX
antiwinTUX

Launchpad: christriant
IRC: Clepto
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Epirotes » 25 Ιούλ 2011, 00:14

Εντάξει όλα αυτά που λες, αλλά εγώ έχω την απορία, εμένα γιατί δεν μου τυχαίνουν αυτά; :?: :? :wtf: Ούτε pop-up, ούτε spyware, malware, virus κλπ. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμπαίνω και στα 7 πλέον, και τα ΧΡ τα έχω σε εικονική μηχανή και μπαίνω μόνο όταν χρειάζεται να κατεβάσω βίντεο από την κάμερά μου. Θέλω να πω ότι αν το μηχάνημά σου έχει μολυνθεί, δεν σου φταίει μόνο η κατασκευάστρια του λειτουργικού -αυτή φταίει για τις τρύπες, αλλά και το ubuntu έχει τρύπες, όλα τα λειτουργικά έχουν- αλλά άλλο τόσο φταις κι εσύ. ;)
Οδηγίες για νέα μέλη ---- Οδηγοί - How to - Tutorials
1 Linux: Μέτριος ┃ Προγραμματισμός: Καθόλου ┃ Αγγλικά: Προχωρημένος
2 Ubuntu 16.04 precise 64bit (el_GR.UTF-8), Windows 10
3 Intel Core2 Duo CPU E8400 3.00GHz ‖ RAM 8 GB ‖ Gigabyte X48-DS4
4 Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Caicos [Radeon HD 6450] [1002:6779]
5 eth0: Realtek RTL8111/8168B PCI Express Gigabit Ethernet controller [10ec:8168] (rev 02)
Άβαταρ μέλους
Epirotes
superbTUX
superbTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 25 Ιούλ 2011, 08:10

Epirotes έγραψε:Εντάξει όλα αυτά που λες, αλλά εγώ έχω την απορία, εμένα γιατί δεν μου τυχαίνουν αυτά; :?: :? :wtf: Ούτε pop-up, ούτε spyware, malware, virus κλπ. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμπαίνω και στα 7 πλέον, και τα ΧΡ τα έχω σε εικονική μηχανή και μπαίνω μόνο όταν χρειάζεται να κατεβάσω βίντεο από την κάμερά μου. Θέλω να πω ότι αν το μηχάνημά σου έχει μολυνθεί, δεν σου φταίει μόνο η κατασκευάστρια του λειτουργικού -αυτή φταίει για τις τρύπες, αλλά και το ubuntu έχει τρύπες, όλα τα λειτουργικά έχουν- αλλά άλλο τόσο φταις κι εσύ. ;)

+1
Και εγω όσο ήουν χρήστης windows δεν είχα τόσα πολλά προβλήματα με popups κλπ . Iους δεν είχα , τουλάχιστον ολα δειχνανε οτι δεν είχα , τωρα τι μπορει να υπηρχε απο πισω κανεις δε ξερει .. ομως ζημια στην ευρυθμη λειτουργια δεν μου έκαναν !!

Ειναι και τι χρήση κάνεις . Αν κατεβάζεις αβέρτα απο άγνωστα site το κάθε τι ή οταν φορτωνεις τον browser σου με μπάρες και άλλες σαχλαμάρες τοτε λογικό ειναι να πάθεις όλα αυτα
eth0: Atheros Inc. AR8121/AR8113/AR8114 Gigabit or Fast Ethernet [1969:1026] (rev b0)
Οδηγοί - How to - Tutorials | Οδηγοί Video | Οδηγίες για Αρχάριους στο Ubuntu | Γιατί το Linux είναι καλύτερο
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό UnKnown96 » 25 Ιούλ 2011, 08:18

dim459 έγραψε:Γενικώς για λόγους ψυχολογικούς είναι καλό που και που να μπουτάρεις windows για να θυμάσαι πως ήσουν και πως είσαι, σαν τον Λευτέρη Πανταζή ένα πράγμα, φαντάζομαι οι ελαφρώς μεγαλύτεροι θα θυμάστε τη χιλιοειπωμένη ιστορία με το κασελάκι του λούστρου που το κράτησε για να θυμάται τα δύσκολα παιδικά του χρόνια (και να ρίχνει και ένα σπέσιαλ επαγγελματικό γυάλισμια στα παπούτσια του θα προσέθετα εγώ ο κακοήθης).
Πριν από λίγες μέρες στο netbook της μεγάλης κόρης με windows χρ, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί από μόνο του ένα <<φίλτρο πλήκτρων>> χωρίς να το ενεργοποιήσει κανείς, κάτι από το assistive technologies ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Αφού λοιπόν τα αξιαγάπητα windows αποφάσισαν από μόνα τους ότι είμαστε άτομα με ειδικές ανάγκες, επειδή τα windows είναι γνωστό πως ξέρουν τα πάντα, ήταν προφανώς τελείως απαράδεκτη και αδιάφορη η δική μας άποψη ότι γενικώς δεν είχαμε κινητικά προβλήματα και θέλαμε να χρησιμοποιούμε το πληκτρολόγιο κανονικά.
Αποτέλεσμα των ανωτέρω ήταν το εν λόγω φίλτρο να μην απενεργοποιείται ούτε προσωρινά από το συνδυασμό πλήκτρων που πρότειναν τα windows, ούτε από το control panel και τις σχετικές ρυθμίσεις, ούτε κατόπιν εκτεταμένης έρευνας στο internet, ούτε κατόπιν της βοήθειας του κοινού (τηλέφωνο σε φίλο στις ΗΠΑ προγραμματιστή και Microsoft Partner -θα στείλω το λογαρισμό στη Microsoft), ούτε κατόπιν φοβέρας, ούτε κατόπιν ταξίματος σε άγιο, ούτε με τη χρήση πατροπαράδοτων μεθόδων (φάπα στην προβληματική συσκευή μήπως και δουλέψει).
Εν τέλει αναγκάστηκα να πάρω backup (με χίλια ζόρια, γιατί άλλα πάταγα κι άλλα έκανε) και να τρέξω το recovery του netbook ξαναπερνώντας τα windows από την αρχή.
Αν είναι δυνατόν φόρμαρα ένα pc για ένα κωλοφίλτρο πλήκτρων.
Το ότι η windoπληκτη μεγάλη κόρη μου τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να αξιοποιεί το partition με το ubuntu μάλλον είναι αντικείμενο άξιο σχολιασμού από το γνωστό τυπάκο του <<τυχαίο...δε νομίζω>> !

Πέθανα στα γέλια!
Δεν παίζεσε!

Epirotes έγραψε:Εντάξει όλα αυτά που λες, αλλά εγώ έχω την απορία, εμένα γιατί δεν μου τυχαίνουν αυτά; :?: :? :wtf: Ούτε pop-up, ούτε spyware, malware, virus κλπ. Η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμπαίνω και στα 7 πλέον, και τα ΧΡ τα έχω σε εικονική μηχανή και μπαίνω μόνο όταν χρειάζεται να κατεβάσω βίντεο από την κάμερά μου. Θέλω να πω ότι αν το μηχάνημά σου έχει μολυνθεί, δεν σου φταίει μόνο η κατασκευάστρια του λειτουργικού -αυτή φταίει για τις τρύπες, αλλά και το ubuntu έχει τρύπες, όλα τα λειτουργικά έχουν- αλλά άλλο τόσο φταις κι εσύ. ;)

Μην βιάζεσε!
http://www.openbsd.org/

ALdaperan έγραψε:

+1
Και εγω όσο ήουν χρήστης windows δεν είχα τόσα πολλά προβλήματα με popups κλπ . Iους δεν είχα , τουλάχιστον ολα δειχνανε οτι δεν είχα , τωρα τι μπορει να υπηρχε απο πισω κανεις δε ξερει .. ομως ζημια στην ευρυθμη λειτουργια δεν μου έκαναν !!

Ειναι και τι χρήση κάνεις . Αν κατεβάζεις αβέρτα απο άγνωστα site το κάθε τι ή οταν φορτωνεις τον browser σου με μπάρες και άλλες σαχλαμάρες τοτε λογικό ειναι να πάθεις όλα αυτα

Το έχω ξαναπεί, όλοι δεν χρησιμοποιούν τους ύπολογιστές σαν τους Hacker ή γενικά σαν και αυτούς που ξέρουν τι τους γίνεται.
Αν δείτε υπολογιστές που τους χρησιμοποιούν 3 χρόνια αρχάριοι (χωρίς Format), άσε. Εγώ πάντα βλέπω 3 πράγματα:
1. Windows XP (κλασσικά...!)
2. Συλλογή από ιούς.
3. Ένα Desktop που δεν χοράνε άλλα εικονίδια! (Άσχημο κουσούρι!!!)

Αυτά. :)
Άβαταρ μέλους
UnKnown96
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ALdaperan » 25 Ιούλ 2011, 09:10

UnKnown96 έγραψε:Το έχω ξαναπεί, όλοι δεν χρησιμοποιούν τους ύπολογιστές σαν τους Hacker ή γενικά σαν και αυτούς που ξέρουν τι τους γίνεται.
Αν δείτε υπολογιστές που τους χρησιμοποιούν 3 χρόνια αρχάριοι (χωρίς Format), άσε. Εγώ πάντα βλέπω 3 πράγματα:
1. Windows XP (κλασσικά...!)
2. Συλλογή από ιούς.
3. Ένα Desktop που δεν χοράνε άλλα εικονίδια! (Άσχημο κουσούρι!!!)

Αυτά.

Δεν είναι θέμα να εισαι Hacker ή να γνωριζεις ενα σωρρο πραγματα απο υπολογιστες για να τα αποφυγεις ολα αυτα !! Κοινή λογική θέλει : Δεν κατεβάζω τίποτα απο πηγές που δε γνωρίζω , κανουν μπαμ μωρέ συνηθως οι κίνδυνοι που κρύβονται .. οταν πας και κατεβάζεις απο σελιδες που ειναι γεματες με διαφημίσεις ή ψάχνεις cracks κλπ κλπ .. ε δε θελει και πολύ μυαλο θα την πάθεις τη ζημιά !!

Αυτο με τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας που λες , πραγματικα δεν τον αντεχω να το βλέπω . Φιλος μου ( μονο αρχαριο δεν τον λες ) έχει την επιφάνεια του γεμάτη !! Δεν υπάρχει χωρος για αλλα εικονίδια !! Φαντασου εικονα έτσι ε? Εγω δεν το μπορώ αυτο το πράγμα .. με κουράζει , θελω τάξη!! Αυτό ειναι στον χαρακτήρα του χρήστη δεν εχει να κανει με το αν ειναι αρχαριος ή οχι :P
Άβαταρ μέλους
ALdaperan
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Επόμενο

Επιστροφή στο Put the FUN back