Η περιπετεια μου ξεκιναει χτες που αναγκαστηκα να μπω στα windows 7 επειδη αλλαζα οδηγους στο 11.04 και περιμενα πληροφοριες απο τον vagrale13(αδυνατον να μεινω στο ubuntu η θερμοκρασια με τους ανοικτους ειχε φτασει τους 70 βαθμους)
Μπαινω λοιπον στο φιλικο περιβαλον των windows και ανοιγω τον chrome να μπω στο forum για να στειλω το μηνυμα που ζηταω βοηθεια.Αφου τελειωνω σε 10 λεπτα αισθανομαι ηδη οτι μου λειπει το ubuntu,σκεφτομαι δεν μπαινω στο imagehosting να βλεπω το desktop μου για παρηγορια.Μπαινω λοιπον αλλα δε μου εφτανε, ηθελα μεγενθυση,κλικ λοιπον στην foto και ιδου το πρωτο μηνυμα...Συγχαρητηρια κερδισατε ενα κινητο,κλικ εγω στο x να κλεισει το παραθυρακι του μηνυματος καινουργιο μηνυμα...Ειστε σιγουρος οτι δεν θελετε την προσφορα,κλικ στο x αυτη τη φορα του chrome αλλο μηνυμα...Ισως την επομενη φορα να μην ειστε τοσο τυχερος.Μπαινω στη διαχειρηση εργασιων(δεξι κλικ στην μπαρα)και σταματησα ολες τις διεργασιες του chrome.
Δεν τον ξαναξεκιναω για τιμωρια,ανοιγω τον ΙΕ9 και περιμενοντας την απαντηση απο το forum, λεω δεν βλεπω κανενα βιντεακι στο youtube,τι τα ηθελα μολις ξεκιναει το video μαυριζει ολη η οθονη για δυο δευτερα και τσουπ πεταγετε ενα μηνυμα απο την microsoft να με ενημερωσει οτι το προγραμμα οδηγησης σταματησε να λειτουργει και επανηλθε αμεσως.Λεω θα ετυχε και συνεχιζω με αλλο video αλλα παλι τα ιδια και νατο παλι το γνωστο μηνυμα να με ξαναενημερωσει οτι μολις μου ξανασυνεβει.Την δευτερη φορα ειχε χαθει και το πλαισιο του παραθυρου του ΙΕ9(κατι μου θυμιζει αυτο). Ασυναισθητα παω να ψαξω για το compiz fusion,αλλα στην διαδρομη συνειδητοποιω τι παω να κανω.Σκεφτομαι δεν θα ξαναδιαμαρτυρηθω για το flash στο linux και οτι δεν με παει σημερα, καλυτερα να βγω απο εδω.
Στην διαδρομη ομως για το start menu πεταγεται αλλο μηνυμα απο το κατακιτρινο essentials να με ενημερωσει οτι κατι εντοπισε και πρεπει να κανω σαρωση επειγοντος.Αντε λεω να την κανω.Αφου ψαχνει κανενα πενταλεπτο βρισκει ενα virius και με καινουργιο μηνυμα μου προτεινει καραντινα,αντε λεω παλι για να το λες εσυ καντην, δινω εντολη και περιμενω...μηνυμα Το essentials δεν μπορεσε να ολοκληρωσει την εργασια εξαιτιας ενος προβληματος!στο καπακι κι αλλο μηνυμα με καινουργια προταση για καταργηση. Ενταξει λεω καντο περιμενω αλλα 5 λεπτα...μηνυμα Το essentials δεν μπορεσε να ολοκληρωσει την εργασια γιατι το αρχειο που πρεπει να καταργηθει ειναι πολυ μεγαλο!!!!!λες και του ζητησα να το φιλοξενισει.Hard reset και εγω απο τον φοβο καποιου καινουργιου μηνυματος.
ΗΜΑΡΤΟΝ 35 μολις λεπτα εμεινα μεσα και δεχτηκα καταιγισμο μηνυματων και οταν λεω οτι εχω αλεργια στα windows με λενε υπερβολικο.
Συμπερασμα: Αισθανεστε μοναξιες? ελατε στον υπεροχο κοσμο των παραθυρων του μπιλακου για να εχετε παντα συντροφια.