Υ.Γ. Δεν ειμαι απόλυτα σιγουρος για την εγκυροτητα των ιστορικων δεδομενων, αν ξερει καποιος πιο παλιος απο εμενα παρακαλω να μου πει.
Το link για download ειναι: http://rapidshare.com/files/184508565/open_source.odp
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
dark_dante134 έγραψε:Στο μαθημα της πληροφορικης φετος(3η Λυκειου) ο καθηγητης μας εβαλε σαν εργασια να κανουμε παρουσιαση ενος θεματος που εμεις ελευθερα θα επιλέξουμε. Εγω λοιπον εκανα για το ελευθερο λογισμικο! Για να πω την αληθεια εντυπωσιαστηκα απο το ενδιαφερον των συμμαθητων μου μετα την παρουσιαση. Πανω απο 5 ατομα μου ζήτησαν το CD του Ubuntu κ καμια δεκαρια ακομα ελευθερα προγραματα για Windows! Θα ηθελα παντως να ακουσω κ την δικη σας γνωμη καθως ειστε πιο εμπειροι. Τελος, θεωρησα οτι ειναι σωστο να μοιραστω την παρουσιαση μου με την κοινοτητα. Μπορει να την χρησιμοποιησει οποιος θελει.![]()
Υ.Γ. Δεν ειμαι απόλυτα σιγουρος για την εγκυροτητα των ιστορικων δεδομενων, αν ξερει καποιος πιο παλιος απο εμενα παρακαλω να μου πει.
Το link για download ειναι: http://rapidshare.com/files/184508565/open_source.odp
ftso έγραψε:Πολλά μπράβο για την κίνηση αυτή...
Πολύ θα ήθελα μάθω και τις αντιδράσεις του καθηγητή...
Ως προς το κείμενο της παρουσίασης...θα μπορούσε να ήταν πιο δυνατό...παρέλειψες σημαντικά σημεία.
Θα σου πρότεινα να δεις την ταινία (ντοκιμαντέρ) Revolution OS.
Αν γίνετε κιόλας να την προβάλετε και στην ώρα του μαθήματος.
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
dark_dante134 έγραψε:ftso έγραψε:Πολλά μπράβο για την κίνηση αυτή...
Πολύ θα ήθελα μάθω και τις αντιδράσεις του καθηγητή...
Ως προς το κείμενο της παρουσίασης...θα μπορούσε να ήταν πιο δυνατό...παρέλειψες σημαντικά σημεία.
Θα σου πρότεινα να δεις την ταινία (ντοκιμαντέρ) Revolution OS.
Αν γίνετε κιόλας να την προβάλετε και στην ώρα του μαθήματος.
Ο καθηγητης με βοηθησε αρκετα κατα την διαρκεια της παρουσιασης. Εχει κ αυτος Ubuntu στον υπολογιστη στο γραφειο του! Του αρεσε πολυ το θεμα... Οσο για τα στοιχεια που οπως λες παρελειψα, χωρις να ξερω σε ποια αναφερεσαι, ειπα κ πολλα που δν γραφω κατα την διαρκεια της παρουσιασης. Μιας κ το αναφεραμε τι πιστευετε οτι θα μπορουσα να προσθεσω?
Υ.Γ. Ειχα ετοιμασει κ ενα video με το record my desktop που φαινοταν καλυτερα το γραφικο περιβαλλον αλλα δν επαιξε στο Powerpoint επειδη ηταν ogg
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης