Εκτύπωση φυλλαδίου - συγκέντρωση χρημάτων

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Εκτύπωση φυλλαδίου - συγκέντρωση χρημάτων

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 12 Μαρ 2010, 15:49

Ωραια.Ας μου στειλει καποιος παρακαλω τον κωδικο του λογαριασμου για να βοηθησω! :mrgreen: :shifty:
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dimosfire » 12 Μαρ 2010, 16:08

Σου έχω στείλει το νούμερο του λογαριασμού dtrzG με pm.
ubuntu 9.10 (AMD64),Innovator desktop, motherboard MSI K8N NEO4-F,cpu AMD ATHLON64 3500+ 2.20GHz,ram 1GHz, καρτα γραφ.GIGABYTE GEFORCE 6600 256MB,καρτα τηλεορ.κ radio FM PROLINK PIXELVIEW PLAYTV PRO/ΑΓΓΛΙΚΑ-ΚΑΛΑ/ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡ.-ΚΑΘΟΛΟΥ.
dimosfire
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 12 Μαρ 2010, 16:11

dimosfire έγραψε:Σου έχω στείλει το νούμερο του λογαριασμού dtrzG με pm.

Ευχαριστω το ειδα ! :wave:
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Alexandros » 15 Μαρ 2010, 13:04

Παρακαλώ, όσοι καταθέτετε χρήματα να το γράφετε εδώ για να ξέρουμε που βρισκόμαστε και να υπάρχει κάποιος έλεγχος.
ACER ASPIRE 5920G-934G32Bn, Intel Core 2 Duo T9300 (2.5 GHz FSB, 6MB L2 Cache, 800 MHz FSB), 4GB (2x2 GB) DDR2, Nvidia, GEFORCE 9500M-GS 512MB, 15.4 WXGA CB,802.11N - https://www.viralnews.gr/index.php/ygeia-kathimerinotita/item/392-seminario-facebook
Alexandros
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 15 Μαρ 2010, 18:25

Alexandros έγραψε:Παρακαλώ, όσοι καταθέτετε χρήματα να το γράφετε εδώ για να ξέρουμε που βρισκόμαστε και να υπάρχει κάποιος έλεγχος.

Μολις τα καταθεσω θα κανω ποστ εδω.Ουτως η αλλως θα το εκανα ! :thumbup:
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ktogias » 16 Μαρ 2010, 01:12

Κοίταξα λίγο το κείμενο του φυλλαδίου στο https://docs.google.com/Doc?docid=0Ab0Z ... bmZw&hl=en κι έχω δυο παρατηρήσεις για την παράγραφο "2)Είναι εξαιρετικά ασφαλές". Αναφέρεται στο κείμενο:

"Στο Ubuntu δεν υπάρχουν ιοί και τέτοιου είδους προγράμματα, αλλά ακόμη και αν έφτιαχνε κανείς, λόγω της αρχιτεκτονικής του είναι σχεδόν αδύνατο να εγκατασταθούν στον υπολογιστή σας." : Αυτό είναι ανακριβές. Φυσικά και υπάρχει κακόβουλο λογισμικό για linux όπως trojan και rootkits, αλλά λόγω της αρχιτεκτονικής του συστήματος, των πολλαπλών επιπέδων προστασίας που παρέχει και των καλών συνηθειών που βοηθάει τους χρήστες του να έχουν, δεν προσβάλλουν ένα σύστημα linux και δεν μεταδίδονται με την ίδια ευκολία όπως σε άλλα λειτουργικά. Συνήθως η σε λογικά πλαίσια προσεκτική και συνετή χρήση σε συνδυασμό με συχνές ενημερώσεις του λογισμικού μας αρκεί για να είμαστε προστατευμένοι.

"Επίσης στο Ubuntu δεν χρειάζεστε firewall!": Και αυτό δεν είναι διατυπωμένο σωστά. Υπάρχουν περιπτώσεις χρήσης και περιβάλλοντα όπου πρέπει να προστατέψει κάποιος το linux του με firewall. Βέβαια στο linux δεν χρειάζεται κάποια εξωτερική ακριβή εφαρμογή γι' αυτή τη δουλειά. Τα προ-εγκατεστημένα και ελεύθερα εργαλεία για τη διαχείριση του firewall του πυρήνα όπως iptables, ufw, firestarter είναι υπεραρκετά.

Δεν θα ήταν καλό να βγει το φυλλάδιο με τις παραπάνω φράσεις διατυπωμένες έτσι, γιατί θα δώσει σε πολλούς αφορμή να μας την πουν και θα πλήξει την αξιοπιστία μας (είναι σαν να λέμε ανακρίβειες για να εκθειάσουμε το προιόν μας). Μπορείτε αν θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε παλιότερο post μου σε θέματα ασφάλειας σε ΕΛΛΑΚ στο http://blog.ktogias.gr/2008/09/24/free_ ... _security/ για να δείτε την γνώμη μου για την ασφάλεια του linux.

Α, και στείλτε μου το λογαριασμό να καταθέσω κι εγώ τον οβολό μου για το φυλλάδιο.
ktogias
dudeTUX
dudeTUX

IRC: ktogias
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 16 Μαρ 2010, 02:50

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις παρατηρήσεις σου Κώστα. Το τελικό κείμενο που θα χρησιμοποιηθεί για το φυλλάδιο είναι το https://docs.google.com/Doc?docid=0Ab0Z6vOO38EyZDNrazlxdF8yMWRrYnpucmdr&hl=en επειδή έχουμε λίγο χώρο στο χαρτί και πρέπει να είμαστε λακωνικοί, πως μπορούμε να αντικαταστήσουμε το "(λόγω αρχιτεκτονικής) δεν κολλάει ιούς";
1)είναι μάλλον απίθανο να κολλήσει ιό ;
2)είναι σχεδόν απίθανο να κολλήσει ιό ;
3)είναι απίθανο να κολλήσει ιό ;

πείτε την γνώμη σας

επειδή είμαστε στην τελική φάση για την δημιουργία του φυλλαδίου, παρακαλώ όσοι μπορείτε ψάξτε για τυχόν ορθογραφικά, συντακτικά κτλ λάθη κειμένου https://docs.google.com/Doc?docid=0Ab0Z6vOO38EyZDNrazlxdF8yMWRrYnpucmdr&hl=en και στείλτε μου πμ
Μέσα στην βδομάδα πιστεύω να πάρω το οκ για να ανεβάσω το αρχείο του φυλλαδίου ;) :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από c7p και 16 Μαρ 2010, 16:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 16 Μαρ 2010, 14:10

+ 20€ από μένα παιδιά :)
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 16 Μαρ 2010, 14:19

vista killer έγραψε:+ 20€ από μένα παιδιά :)

:clap: :clap: :wave:
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό john » 16 Μαρ 2010, 14:21

Καλησπέρα,
θα μπορόύσα να έχω το ονοματεπώνυμο του δικαιούχου του λογαριασμου γιατί χρειάζεται (στέλνω τα λεφτά μέσω εμβασματος από άλλη τράπεζα).

Ευχαριστώ
"UNIX is basically a simple operating system, but you have to be a genius to understand the simplicity." Dennis Ritchie
Άβαταρ μέλους
john
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης